De Nutritech Pancake Mix

Gezond en boordevol eiwit 

Lust je wel wat lekkers, maar voel je je schuldig als je ontbijt? Met de pancake mix van Nutritech, verkrijgbaar bij Fitness Mega Shop hoe je je helemaal niet schuldig te voelen. In deze pannenkoeken zit immers amper suiker en toch bulken ze van de eiwitten. Bak dus gerust een ruimte portie.

Superlekkere pannenkoeken 

Gezonde pannenkoeken kunnen trouwens ook lekker zijn. Het smaakverschil met ‘gewone’ pannenkoeken is minimaal. Deze Nutritech Pancake Mix zit boordevol eiwitten, maar helpen ook een handje bij de spieropbouw. Ideaal in combinatie met een gewicht training in de gym dus. De zeer lage glycemische koolhydraten worden snel opgeslagen en zorgen voor duurzame energie. Met deze pannenkoeken kom je een groot deel van de dag door. Je eet deze pannenkoeken dus als ontbijt of als lekker tussendoortje. Je maakt de bereiding zo complex als je zelf wil, maar de Nutritech Pancake Mix is Instaproof. Afwerken met wat fruit en je maakt prachtige foto’s. 

Pancake mix, perfect na de workout

Deze pannenkoeken kunnen gegeten worden om je spieren te laten herstellen. Werk af met een beetje siroop, wat fruit en klaar. Je spieren varen er wel bij en jij eet lekker. De aminozuren worden beter verwerkt en ook de stikstofbalans wordt door deze pannenkoeken in evenwicht gebracht. 

De ingrediënten 

De samenstelling van deze pannenkoekenmix bestaat uit 70% haver, 30% vol eierpoeder en aminogeen. 

Bereiden is simpel 

Aan de slag met de Nutritech Pancake mix? Neem 2 scheppen poeder en meng dit met 220 ml water in een kom. Mix vervolgens en giet 2 tot 3 eetlepels van deze mix in een koekenpan. Bak de pannenkoekjes ongeveer een minuut per zijde. Met de hoeveelheid in een pot kun je tot 6 pannenkoeken maken. 

Deze pannenkoeken bestellen? 

Wil je deze Nutritech Pancake Mix op de kop tikken? Dat kan bij Fitness Mega Shop. Een pot bevat 1000 g en kost je 19 euro. Je spieren varen er wel bij en je Instagramvolgers zullen er net als jij van smullen. 

Cover: Unsplash

You May Also Like

Dit zijn de fitnesstrends voor 2022

Attitudes, trends en prioriteiten in de fitnesswereld blijven verschuiven Iedereen prioriteit geeft aan zijn ...

Iedereen aan de wijn is weg tandplak én keelpijn

Eindelijk een onderzoek waar we iets mee zijn… Een flesje wit om te serveren ...

Technogym en Dior laten je fitnessen in stijl

Een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal. Wat als het Technogym Research and ...