Comfyballs, de boxer voor viriele mannen met (gezonde) ballen!

Zo beleg je comfortabel jouw kindergeld…

Boxers… je kan er niet genoeg van in je ladekast hebben liggen. Of je nu workballs, playballs, competeballs, relaxballs of partyballs tussen je gespierde dijen hebt hangen, één ding hebben we allemaal gemeen, we willen dat ons zaakje gesoigneerd wordt. Wat dacht je anders van deze Comfyballs?

Dankzij hun unieke PackageFront™ technologie, een door Comfyballs speciaal ontwikkelde gepatenteerde zone, blijft de genotsknots beter op zijn plaats en lift het jouw testikels om deze  vrij van de binnenkant van de dijen te houden.

Ronde panelen stof gecombineerd met innovatief gebruik van elastische stof geeft je een formidabel en ongekend draagcomfort! Het Packagefront™ geeft je zo het prettige gevoel alsof een onzichtbare prinsessenhand jouw kroonjuwelen ondersteunt. Je kan het jammer vinden maar vanaf nu is het gedaan om jouw zaakje een keer of tien per dag terug goed te steken.

En het maakt totaal niet uit of je nu links of rechts draagt of een kleine plezante of eerder een grote ambetante onder de gordel hebt hangen. PackageFront™ is gemaakt van een zeer elastisch materiaal en zo is iedereen er zeker van zijn dat het PackageFront™ ook jouw kroonjuwelen zal passen. En dat is nog lang niet alles.

Het gebruik van het PackageFront™ helpt de warmteoverdracht, welke normaal gesproken zou plaatsvinden van je dijen naar je geslachtsdelen, te verminderen. Daarnaast zijn de stoffen zeer goed ademend en wordt door deze combinatie onnodige verhitting voorkomen. Het is bewezen dat een lagere temperatuur helpt bij de vruchtbaarheid en kan helpen het aantal zaadcellen en de kwaliteit ervan te verbeteren.

Kortom, dé boxer voor virale mannen mét ballen die knallen!

You May Also Like

Een geurtje voor zwoele zomers: BVLGARI MAN RAIN ESSENCE

Zomers fris  BVLGARI MAN RAIN ESSENCE viert de kracht van regen in een flesje. ...

Nieuwe SodaStreamBÍO, premium fruitsmaken van SodaStream

Dé duurzame oplossing om thuis frisdrank te bereiden Een maand nadat SodaStream, ’s werelds ...

MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner! Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ ...