McLaren meets OnePlus: OnePlus 6T McLaren Edition

Zonder iPhone tel je niet mee, Samsung rules en Huawei mag je dan wel bespioneren, de toestellen zijn wel merkelijk goedkoper. Maar de snelste? Die tik je met de OnePlus 6T McLaren Edition scheurt iedereen voorbij.

McLaren meets OnePlus

Nu draait de OnePlus al wel langer mee en eerder schreven we er al een review over, maar deze keer pakken de rekels echt uit. In samenwerking met McLaren pakken ze met een echte snelheidsduivel. Deze OnePlus is immers uitgerust met Warp Charge 30. In 20 minuten tijd is je telefoon opgeladen en kan je er een hele dag tegen.

Ook het RAM-geheugen is voorzien van 10 GB RAM-geheugen. Concreet: de kans is groot dat deze smartphone sneller draait dan je laptop. Smijt dus maar open die apps en ook gamen vormt geen enkel probleem. Ideaal ook voor degene die graag uitgebreid met hun foto’s en video’s aan de slag gaan.

Snelheid & design

Snelheid is één ding, maar het moet er allemaal natuurlijk ook een beetje gelikt uitzien. Wel, check! De typische kleur van McLaren, papaya-oranje, is subtiel aanwezig en achteraan mag je rekenen op een streepje carbon. Meteen ook het grootste verschil met de standaard exemplaren van OnePlus. Want het vertrouwde 6,41 inch AMOLED-scherm is ook aanwezig. Reken verder op 256 GB intern geheugen, een 16 MP camera + 20 MP lens achteraan en nog eens een 16 MP camera vooraan voor de selfies. Niks mis mee.

Wat je voor zoveel geweld neertelt? € 699 om precies te zijn, dat valt mee, toch?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een Bugatti onder de kerstboom? Het kan!

En het hoeft geen miljoenen te kosten  Het is gebeurd… ook Bugatti trekt de ...

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

Ledverlichting maakt het verschil in je mancave

Je woning aan het verbouwen of misschien wel die mancave aan het inrichten waar ...