Review: Apple iPhone 11 (WINACTIE)

Liefde op het eerste gezicht…

En het tweede, derde, vierde, vijfde en zesde. Zo zet Apple zijn iPhone 11 in de kijker. Wij kunnen niet anders dan dit beamen. De iPhone 11 is een toptoestel met heerlijke specificaties en een strak design. Redenen genoeg om ‘m uit te testen. En reden genoeg voor Days of Poker, de gratis Chinese Poker app, om 2 iPhone 11’s in hun prijzenpot te steken. Yep, ook jij kan er eentje winnen!

Focus op fotografie

In de nieuwe generatie iPhone van Apple ligt de focus vooral op fotografie. Er wordt stevig geconcurreerd in de smartphonewereld dus doet Apple er nog een schepje bovenop. De Apple iPhone 11 heeft een 12 megapixels ultra wide camera én een 12 megapixels wide camera. Zo kan je mooie groothoekbeelden maken. Daarnaast kan je ook handig wisselen van de standaardlens naar de groothoeklens als je aan het filmen bent. En nog een leuke extra: je maakt slow motion selfies met de 12 megapixel selfiecamera.

Langere batterijduur

Je apps laden sneller dan ooit door de nieuwe A13 processor. Daarnaast is ook de batterijduur stevig opgedreven. Je kan een uur langer met één acculading doen, waardoor je iPhone dus een pak langer meegaat. Reken bij intensief gebruik dat je ongeveer een dag kan doen voordat je je batterij opnieuw moet bijladen.

Met z’n scherm van 6,1” is de iPhone 11 even groot als de Xr, hij past nog net in je broekzak. De Face ID werkt bliksemsnel. Handig om bepaalde apps zoals je mail of bank afzonderlijk te beveiligen. 

De iPhone 11 is waterdicht en het glazen scherm krast niet snel, dus je neemt je smartphone zonder zorgen overal mee naartoe.

Speel mee in Days of Poker

Wat vind jij van online poker? Sinds wij ons account hebben aangemaakt in de Days of Poker app zijn we om. Je vindt er een heel gamma aan Open Face Chinese spellen. Zo kan je één op één spelen tegen een vriend of willekeurige tegenstander, maar ook meespelen in grote toernooien. Net als gewone Texas Hold’em ben je er relatief snel mee weg van zodra je de basiskneepjes onder de knie hebt. En heb je nog wat oefening nodig? Dan kan je terecht op de School pagina’s van Days of Poker. OFC poker Is spannend, uitdagend en fun!

Alle info over Days of Poker vind je op de website.

Win één van de 2 iPhone 11 toestellen!

In maart en april organiseert Days of Poker, de Chinese poker app, om de 2 dagen een online kwalificatietoernooi. Als jij dat toernooi wint ga je door naar de finale. De winnaar van de finale ontvangt een iPhone 11 met een capaciteit van 64GB. Da’s dus een toestel met een waarde van € 809. Netjes!

Op dinsdag 7 april en dinsdag 12 mei om 21u15 staan de finales gepland. In elke finale gaat er een splinternieuwe iPhone 11 de deur uit. Ontdek hier alle details over de online OFC events. Maak een account aan en activeer je real-money play.

You May Also Like

BMW iX, het zuiver elektrisch Beierse paradepaardje

Het logisch vervolg na i3 en iX3 Noem het gerust een zuiver elektrische X5, ...

Voor u getest: SodaStream ‘Art’, bruiswatertoestel in retrostijl

Niet alleen voor groene jongens SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de ...

Win een citytrip naar Parijs voor twee!

Uiteraard geldig na het Corona-tijdperk!  Days of Poker, de online Chinese poker app, zit ...