Knappe enthousiaste Nathalie heeft geen last van Monday Blues

Het is maandag en dan durft het weekend nog wel eens blijven hangen. De ‘snoozeknop’ van de wekker wordt dan wel eens meermaals ingedrukt en de goesting om uit ons bed te komen moeten we nog proberen terug te vinden tussen de achtergelaten boxer en sokken naast ons bed. Behalve vandaag dan. Hoe dit komt? Wij botsten tijdens onze eerste scroll-sessie van de week op het Instagram-account van Nathalie en werden er instant vrolijk en gelukkig van! En dat ze net als ons uit Antwerpen komt maakt het allemaal nog een pak interessanter. Hoogtijd dus om ze eens uit te nodigen en ze een paar pittige vragen voor te schotelen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brussels Boudoir Photographer (@boudoirbysteve) op

Dag Nathalie, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Optimistisch, passioneel, goedgezind, ijdel, ambitieus…

Alles wat wij in een vrouw zoeken dus! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Ik spendeer zoveel mogelijk tijd met mijn dochter, daarnaast werk ik veel en vind ik het super om af en toe shoots te doen. Het combineren van die dingen is niet altijd evident, maar ik geniet er enorm van. Model zijn is voor mij nu een stuk ontspanning en de perfecte me-time!

En wij mogen er lekker mee van genieten op jouw sociale media. Wat wil je er graag mee bereiken?
Ik heb geen einddoel, maar ik vind het geweldig om mijn vrouwelijkheid te uiten op een meer extraverte (of zelfs artistieke) manier. Ik heb een redelijk serieuze baan, waarbij veel bureau-werk komt kijken. Mijn Instagram-account is daarom een perfecte online uitlaatklep! Ik hoop ook andere vrouwen (en mannen) te overtuigen dat je heus niet afgeschreven bent als je boven de 30 bent en een kind hebt! (lacht) Ik voel me beter dan ooit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Modelgram (@modelgram_xo) op

Haha mooi! Wij zijn er 38, hebben ook een stel koters rondhollen en voelen ons ook beter dan ooit! ‘We feel you’! Maar we onderbraken je…ga gerust verder…
Het enthousiasme van verschillende fotografen en natuurlijk de snelle groei van mijn account zorgen wel voor een motivatieboost om door te gaan met waar ik mee bezig ben. Ik zie graag wat er op mij af komt, heb al verschillende leuke samenwerkingen gehad, veel prachtige mensen leren kennen en dat smaakt naar meer! Het is ook zeer afwisselend…soms een shoot alleen met een fotograaf, soms in groep en ik loop ook op de catwalk op Crazyland als Victoria’s Secret angel!

De Vlaamse Doutzen Kroes is opgestaan! We mogen dus concluderen dat sociale media erg belangrijk is voor je…
Sociale Media is voor mij een manier om mijn artistieke en creatieve ei kwijt te kunnen. Niet enkel door ‘mijn werk’ te tonen, ook ter inspiratie op andere accounts. Verder is het account een mooie drijfveer om in shape te blijven! You can find me in the gym!

De gym, bedankt om ons daar even aan te herinneren…de zomer komt eraan, weet je wel? Maar het gaat hier vandaag niet over onze kathedraal, (ironisch lachje) van een lichaam maar de uwe! Waar zou je, naast nog steeds ‘in shape’, binnen 5 jaar willen staan?
Ik ben niet echt een lange termijn planner, en heb inmiddels geleerd dat niet veel in het leven gaat zoals je dat voorheen zou inschatten. Ik hoop over 5 jaar met een aantal grote fotografen te hebben samengewerkt, dat wel! Verder ben ik momenteel heel tevreden met mijn leven, dus laten we dat zo houden please!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Topgirls Censored (@topgirls_censored) op

Deal! Dan gaan we nu even op reis…welke landen trekken je het meest aan en waarom? Wat was je laatste buitenlandse trip? Wat je volgende?
Mijn meest fantastische reis was mijn maand naar Thailand. De gastvrijheid, de cultuur, het eten (vast heel cliché, maar echt waar)… verder ben ik ook een groot Ibiza fan.

Check!
Ik ga er gemiddeld twee keer per jaar heen. De losse hippie-sfeer daar trekt me ongelofelijk aan, alles mag, niets moet. Dus binnenkort vliegen we er gewoon weer heen!

Mogen we mee? Hoe ben je te verleiden?
Ligt eraan waarvoor…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Jegerings (@marcojegerings) op

Een tripje Ibiza zal niet moeilijk zijn maar als we het over de liefde hebben…wat is bijvoorbeeld de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben?
Ik doe niet aan openingszinnen. Ik geloof dat mijn vriend gewoon ‘Hallo’ zei en zijn blik deed de rest! (lacht)

Dat kunnen we ons best voorstellen! Terecht ook! Voor we afsluiten, is er iets wat jij zeker nog kwijt wil aan ons?
Dat ik alle fotografen waar ik tot nu toe mee gewerkt heb enoooorm dankbaar ben én ook supertrots ben op alle volgers die mij echt wild van enthousiasme maken. Verder ben ik heel blij met de nieuwe mensen die op mijn pad zijn gekomen en kijk ik keihard uit naar wat komen gaat. Ik was vooraf ergens bang dat het modellenwereldje heel competitief zou zijn, maar iedereen is juist super supportive en heb er echt nieuwe vriendinnen bij.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Belle Model Belgium (@bellemodelbe) op

En de vrienden van Whatmatters…
Haha, allez ja dan!

Gaan we dan nog even voor een paar vluggertjes?
Euh…Geen #metoo’s hier…gewoon snel antwoorden op de volgende korte vragen…
Ok! Vuur maar af!Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn Karl Lagerfeld handtas
Mijn favoriete designermerk is…Balmain en Chloé
Mijn favoriete reisbestemming is…Dromenland en Ibiza
Mijn favoriete stad is…Antwerpen, erg blij dat ik hier ben gaan wonen
Bikini of lingerie…Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Mooi slim 😉
Geld is voor mij…een noodzakelijk goed
My ultimate crush is…Chiara (@chiarab_model)
Ik word helemaal wild van…enthousiasme als het weekend weer voor de deur staat. Seg mannen, is het al weekend?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??❤️CBG (@coverbelgiangirls) op

Kalm, het is nog maar maandag…wij zijn net aan het bekomen van ons weekend…we gaan verder…Ik voel me het meest sexy als ik…nieuwe lingerie aan heb, mijn haar mooi gestyled is of hoge hakken draag
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…mijn ogen opendoen en bedenken dat ik mij het liefst nog even zou omdraaien
Als ik de lotto win dan…zorg ik dat iedereen het om mij heen goed heeft en verwen ik mezelf ook met iets moois!
Ochtend- of avondseks? Middag- en avond!
Wat niemand over mij weet is…dat ik eigenlijk een Nederlandse ben, die haar hart verloren is aan België. Ik spreek overigens inmiddels Vlaams met een licht Hollands accent 😉

En mogen we zeggen dat we het zelfs schattig vinden? Soit, Nathalie, heel erg bedankt voor jouw kostbare tijd, je enthousiasme bij het antwoorden van de soms toch wel persoonlijke vragen en heel veel succes met alles wat je verder onderneemt! Wij blijven het zeker volgen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beauty and Boudoir (@belgiumbeauty.boudoir) op

Cover: Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ron Gilman (@ronpaologilman) op

You May Also Like

Aleksandra ‘Love Island ‘ Jakobczyk realiseert een meisjesdroom

Het gaat ze voor de wind… Hoewel er hier en daar wat rokerige berichten ...

Knapperd Sylvie Meis houdt kersttraditie in ere

Hier kijken we elk jaar reikhalzend naar uit  ‘It’s the most wonderful time of ...

Ozark Henry over twintig jaar ‘Birthmarks’ (Interview)

Ozark Henry toert momenteel door Vlaanderen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van zijn succesvolle ...