Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet heeft de looks van een stijlvolle lederen portefeuille maar biedt tegelijkertijd ook ‘smart’ functionaliteiten aan. Via de bluetooth verbinding kan je deze slimme portefeuille nooit meer kwijtraken. Andersom werkt het ook, je gsm kwijtraken is dan ook verleden tijd met Ekster 3.0.

Ekster 3.0, compatibel met Google Assistant

De Ekster smart wallet 3.0 werkt op zonne-energie en is een spraak gestuurde slimme portefeuille die compatibel is met Alexa en Google Assistant. Dit betekent dat je je portefeuille of gsm kan lokaliseren met hulp van de slimme luidspreker. Of door gebruik te maken van spraakbesturing op je smartphone met behulp van een van de 2 apps. Je assistent kan je portefeuille laten rinkelen, of hij kan op een plattegrondje laten zien waar hij het laatst te zien was.

Nederlandse roots, wereldwijd succes

Ekster is een initiatief van 3 jonge ondernemers uit Nederland. Via een Kickstarter campagne hebben zij de smart wallet op de markt gebracht. Door continu te innoveren is ondertussen versie 3.0 van de smart wallet uitgebracht en bezig om de wereld te veroveren.

Naast de smart wallets van Ekster zijn er ook iPhone cases en pocket straps verkrijgbaar in de webshop, in verschillende kleuren en modellen. Prijzen variëren van €49 tot €119.

You May Also Like

The Rock lanceert eigen ‘eerlijke’ tequila

Nu nog zout en schijfjes citroen… Tequila… de keren wij erin zijn gevlogen kunnen ...

NIEUW: Street Culture Festival STRAATGENOTEN

Internationale World Chase Tag komt weer naar ’t stad. Spektakel verzekerd. Op 2 en ...

Marie’s Corner smukt mytische hotel Cap-Eden-Roc aan Côte d’Azur op

Laat de zomer maar komen Een plaats waar wij zo goed als elk jaar ...