Ruik net als de GOAT met deze Messi Eau de Parfum

Welriekend flitsen op het veld

The GOAT? Voor de ene is het Cristiano Ronaldo, die hier zijn villa in Manchester verkoopt, voor de andere is het Lionel Messi. Een discussie ook vaak tussen FC Barcelona en Real Madrid-fans, twee ploegen waar de voetbalhelden ondertussen de deur al eventjes achter zich hebben toegetrokken.

Toch kan je er niet om heen, de laatste twintig jaar hebben zij zowat alles van prijzen onder elkaar verdeeld wat ze maar konden verdelen. Toch denken ze ook al verder dan hun voetbalcarrière en zijn het op zichzelf ook een soort van multinationals. Zo heeft de Messi, die ondertussen bij het Inter Miami van David Beckham speelt,  een eigen parfum op de markt gebracht, Messi Eau de Parfum.

Messi belooft een geur met een mix van diverse ingrediënten als  ‘Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citroenzuur, Triethanolamine, Limoneen, Coumarine, Alfa-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol.’ Dit zegt weinig natuurlijk al kunnen we er uit concluderen dat het waarschijnlijk citroenfris zal zijn. ‘Dit is echt een unieke en inspirerende geur, in een gepersonaliseerde fles, voor alle fans over de hele wereld’, aldus de GOAT zelf.

De geur wordt geleverd in een marineblauwe fles in de vorm van Messi’s logo. Deze is nu verkijgbaar via de officiële website van Messi The Fragrance en dit voor 69,95 euro (100 ml).

Soit, wil jij dus welriekend flitsen als ‘de vlo’, dan weet je wat te doen. En flitst het niet, ga je alvast niet stinkend het veld op.


 

You May Also Like

Belgische “Peloton de Paris” opent zijn tweede winkel/cycling café in Leuven

Dé tweede ultieme hangout spot & speciaalzaak voor de sportieve fietser! Het Belgische cycling ...

Een gloednieuwe Ferrari betalen met crypto? Hét kan (bijna)!

Na de VS volgt Europa Ferrari breidt zijn betalingssysteem voor cryptovaluta vanaf eind juli ...

Een Nike Air Jordan 1 met rugzakje op de hiel?

Het kan! Een sneaker die al decennia lang hip is en blijft is de ...