Een Ferrari 250 Testa Rossa voor onder de kerstboom? Naar Harrods dan!

Even over en weer naar Londen

Eén van s’ werelds bekendste luxe-warenhuizen? Ongetwijfeld Harrods. Als er iets is wat je denkt nooit in een warenhuis te vinden, Harrods heeft het. Zo zijn in er in het verleden zelfs echte leeuwen verhandeld. Soit, geen leeuwen vandaag maar wel wat paardenkracht. Hoe? In de vorm van een Ferrari Testa Rossa J op schaal 75%, geproduceerd door The Little Car Company.

 

In klassiek Ferrari Rosso met een Blue Nar en Bianco Cervino kleurstelling, wordt het geëlektrificeerde miniatuur tentoongesteld in de Technology Hall op de vijfde verdieping van Harrods om potentiële en vooral erg gefortuneerde klanten de kans te geven het van dichtbij te zien.

De Testa Rossa J is gebouwd in samenwerking met Ferrari Classiche en er zullen in totaal slechts 299 worden gebouwd, met behulp van exact hetzelfde handwerkproces als het origineel en met behulp van originele tekeningen van het team in Maranello. Ze vieren de 250 Testa Rossa, die een gewaardeerde racegeschiedenis heeft en klanten kunnen hun op maat gemaakte versies aanpassen met de keuze uit 14 historische livreien en 53 carrosseriekleuren.

Originele kenmerken zoals het Nardi-stuurwiel worden gecombineerd met moderne F8 Tributo pedalen en Pirelli-banden op 12-inch spaakwielen. De cockpit is opnieuw ontworpen met als belangrijkste informatie voor de bestuurder de accutemperatuur en het laadniveau. Als voorzichtig wordt gereden, kan met de drie accu’s een actieradius van 90 km worden bereikt.

Er zijn vier rijmodi beschikbaar vanaf een op de 812 Superfast geïnspireerde Manettino, die geschikt zijn voor rijders van alle leeftijden en niveaus:

Beginnersmodus: 1 kW / 24 km/u
Comfortmodus: 4 kW / 40 km/u
Sportmodus: 10 kW / 80 km/u
Race-modus: 12 kW / 80 km/u

“De Ferrari Testa Rossa J viert geschiedenis, erfenis en het allerbeste van vakmanschap, en wij geloven dat het alleen maar goed is dat het wordt weergegeven in een van ’s werelds meest prestigieuze en iconische luxe warenhuizen. De uitbreiding van onze aanwezigheid in Harrods is het bewijs van de steeds groeiende kracht van onze relatie, en de afstemming van onze gedeelde waarden in het creëren van een spannende en meeslepende ervaring voor winkelend publiek en klanten”, aldus Ben Hedley, CEO van The Little Car Company.

Hij gaat nog verder: “Onze Ferrari Testa Rossa J display zal het winkelend publiek de unieke kans geven om de auto te zien in al zijn prachtige glorie, en toont de buitengewone aandacht voor detail en het deskundige vakmanschap dat liefdevol gaat in elk voertuig.”

Geïnteresseerde klanten kunnen bij Harrods met leden van het verkoopteam praten over het reserveren van hun eigen Ferrari Testa Rossa J. De kostprijs? Daar wordt voorlopig met geen woord over gerept. Wil je echter je eigen Ferrari Testa Rossa J configureren? Dat kan via deze link: testarossaj.com

You May Also Like

Zangeres en Anderlecht-WAG Emma Heesters verwent zichzelf met nieuwe Maserati

Het gaat Emma voor de wind… Hoewel het bij haar man, Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt ...

MenStyle Road Test: Audi A8 L 50 TDI Tiptronic quattro

Baden in luxe Nadat we er al eens een dagje van konden proeven als ...

Nieuw: BMW 4-reeks Cabrio

De herintrede van het stoffen dak… Na de coupé-versie is het tijd om ook ...