Nog beter… hier is de McLaren GTS

Dag GT, welkom GTS

We waren al fan van de McLaren GT, wél, we zullen nog meer fan zijn van de GTS. Zo is de Britse autobouwer uit Woking aan de slag gegaan om de GT nog beter te maken. Het resultaat, de 10 kilogram lichtere GTS, meer dan een doorgedreven facelift, die midden 2024 op de wegen zal terug te vinden zijn.

Ok, uiterlijk en ook in het interieur lijkt hij als twee druppels water op zijn oudere broertje al zien we vooral een hertekende voorbumper, wat grotere luchthappers en een wat dikkere, herwerkte diffuser, een nieuwe kleur, nieuwe velgen, nieuw 10,25 inch display en is er meer mogelijkheid de GTS te personaliseren.

Onderhuids vinden we de 4-liter biturbo V8 die nu goed is voor 635 volbloed Britse raspaardjes… op de achterwielen overgebracht door een gerobotiseerde zevenbak met dubbele koppeling. Een sprintje naar 100km/u gaat in 3,2 seconden en in 8,9 seconden zit je al aan 200 km/u. Aftoppen doet deze GTS pas bij 326 km/u. Mooi toch? De ideale daily? Voor zij die geen kinderen hebben… sowieso!

You May Also Like

Max Verstappen opent pop-up store in Designer Outlet Roermond

“De steun van mijn fans is geweldig! Het is super dat zij nu ook ...

X7, BMW's nieuw vlaggenschip in de X-serie (foto's)

Hier is ‘ie dan, de grote broer van de X5 Eerste indruk voor hij ...

David Beckham en Maserati onthullen exclusieve en nachtzwarte MC20 Notte

Black Beauty  Maserati introduceert de MC20 Notte, een in een gelimiteerde oplage gebouwde versie ...