MenStyle Film-Tip: It’s a Wonderful Knife (21 december in Kinepolis)

Dreaming of a blood-red Christmas?

De meeste dromen zijn bedrog. Je nachtmerries daarentegen, die brengen ze bij Kinepolis tot leven tijdens hun Horror Night. Met haarscherpe beelden, zodat elk gruwelijk detail op je netvlies gebrand staat. En met kristalhelder geluid, ideaal om je eigen angstkreetjes te overstemmen. En natuurlijk ook met de beste, meest angstaanjagende horrorfilms en -thrillers die je in je eentje (wow, je bent een durver) of met vrienden kan verslinden. Wel niet vergeten af en toe je ogen open te houden.

En droom ook jij van een ‘blood-red Christmas’? Komt voor mekaar! Kom dan op 21 december naar Kinepolis voor de laatste Horror Night van het jaar. Onder de kerstboom daar ligt de horrorkerstfilm It’s a Wonderful Knife van de producers van Black Christmas en Freaky. En met een gastrolletje voor onze eigenste Dimitri Vegas!

Het verhaal? 

Winnie ontdekt een jaar na een bloedige kerstavond dat je maar beter niet zomaar je wensen luidop uitspreekt. Ze komt terecht in een helse nachtmerrie in een parallel universum waar de moordenaar die ze een jaar eerder uitschakelde, terug is.

Meer info of kaarten? Die vind je HIER.

You May Also Like

Nachtclubs 24/24 open…om te studeren!

Geen Zillion-toestanden In januari worden nachtclubs Jeux d’Hiver in Brussel en Barvista in Leuven ...

Moordende Jennifer Lopez wordt nieuwste Netflix-hit

Een moordvrouw… Een moordvrouw of huurmoordenaar…allemaal één pot nat als we over de ondertussen ...

Getest: 84% autobestuurders rijdt niet met juiste bandenspanning

Slechte bandenspanning zorgt voor hoger brandstofverbruik en dus hogere kosten Uit recent onderzoek door ...