De rode, euh roze oortjes van Zara Larsson

Een deugnietje toch, die Zara

Sony lanceert de opvallende nieuwe kleur ‘Smoky Pink’ van de bekroonde WH-1000XM5 noise-cancelling koptelefoon in samenwerking met zangeres en stijlicoon Zara Larsson.

In de campagne ‘Life in Pink’ laat Zara Larsson, bekend van hits als “Symphony” en “Can’t Tame Her”, zien hoe muziek en stijl hand in hand gaan, en hoe kleur en geluid kunnen bijdragen aan zelfexpressie. In ‘Life is Pink’ zien we Zara haar dagelijkse activiteiten uitvoeren, van dansen tot werken, terwijl ze volledig opgaat in de muziek. Deze momenten worden ondersteund door een remix van haar nummer “Memory Lane”, die op vrijdag 4 oktober verschijnt. De campagne toont hoe de ‘Smoky Pink’ koptelefoon perfect aansluit bij Zara’s outfits en stemming, en laat zien hoe kleur invloed kan hebben op onze emoties en ervaringen, met een stijlvolle look verzorgd door Shaquille Ross Williams.

De ‘Life in Pink’-campagne is een uitbreiding van Sony’s ‘For The Music’-platform, dat draait om de verbinding tussen muziek en zelfexpressie. De nieuwe kleur ‘Smoky Pink’ voegt een elegante en verfijnde tint toe aan het bestaande kleurenspectrum van de WH-1000XM5, dat al verkrijgbaar is in Midnight Blue, Black en Platinum Silver.

De campagne onderstreept de manier waarop de WH-1000XM5 niet alleen uitblinkt in audioprestaties, maar ook in het aansluiten bij persoonlijke stijl en stemming. Of het nu gaat om het creëren van een rustige, geïsoleerde luisterervaring of om het toevoegen van een subtiele kleuraccent aan je outfit, de ‘Smoky Pink’ uitvoering biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en mode.

Met deze campagne wil Sony de emotionele en stijlvolle impact van geluid verder verkennen, en benadrukken dat muziek, net als mode, een krachtige manier is om jezelf uit te drukken.

De ‘Life in Pink’-campagne vormt een visuele en auditieve viering van die expressieve kracht. Of je nu onderweg bent, aan het werk of thuis ontspant, de WH-1000XM5 ‘Smoky Pink’ koptelefoon biedt niet alleen uitstekend geluid maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan elk moment.

You May Also Like

MenStyle Tech Test: Oppo Find X5 Pro

Kan hij het vuur aan de schenen leggen van gevestigde waarden?  Nadat we de ...

Wat doet Snoop Dogg met een Turtle?

Een vervolg shooten op de succesvolle campagne met SodaStream Na het succes van de ...

Jeff Koons creëert heerlijke BMW Art Car

Basis, de vernieuwde M850i Gran Coupé Hoeven we jullie Jeff Koons nog voor te ...