Mannen zet je ego opzij, het is Womanizer Happy orgasm hour met dank aan Babylon Loveshop

10 jaar Womanizer, 10 jaar seksueel genot

Vrouwen (en mannen) en hun hoogtepunt? Daar is hier al heel veel inkt over gevloeid. Dat het in ieder geval gezond is, hebben we al wetenschappelijk bewezen. het is te zeggen, daarover hebben we HIER al een keer over gehad. En dat, soms, ook de penetratie is overschat, daarover hadden we al eens een lang gesprek met seksuologe Sara. Kan dus seks zonder penetratie? Uiteraard en daarvoor wordt er ook wel eens beroep gedaan op seksspeeltjes. En nu we het er toch over hebben…

Womanizer, het allereerste seksspeeltje dat vrouwen tot een hoogtepunt brengt via luchtdruk, bestaat 10 jaar. De beroemde seks toy speelde afgelopen decennium een onmiskenbare rol in de manier waarop vrouwen tot een orgasme komen. In België gingen vorig jaar maar liefst 10.000 Womanizers over de toonbank, een succes dat men bij Babylon Loveshop, een netwerk van Belgisch-Franse erotische winkels alleen maar kan beamen.

Ook bij ons is de Womanizer een onbetwiste bestseller. Het seksspeeltje was tien jaar geleden zo innovatief dat het een revolutie ontketende in de manier waarop vrouwen hun lichaam ontdekken; Vooral dankzij het vernieuwende design, ​ de niet-penetrerende technologie en het effect ervan. De komst van de Womanizer hielp om de orgasmekloof – die nog steeds voelbaar is – een stuk te verkleinen”, aldus Maxime Figula, marketingverantwoordelijke van Babylon Loveshop, de grootste verdeler van het merk in België in 2023 – volgens de officiële cijfers van Wowtech/Womanizer.

Iedereen die meer wil weten over hoe dat vrouwelijk orgasme met Womanizer er juist uit ziet, moet op 13 oktober ’24 beslist afzakken naar de Eroticabeurs in Mechelen. Womanizer en Babylon Loveshop houden er halt met een pop-up-shop, waar je gratis advies van een seksuologe kan inwinnen. Via een VR-demo duik je in een kunstzinnige 3D-interpretatie van het genot dat de Womanizer schenkt. Om de avond af te sluiten met een hoogtepunt delen Womanizer en Babylon Loveshop goodiebags met unieke items uit aan de eerste 200 bezoekers.

Womanizer staat al tien jaar aan de frontlijn van de seksuele revolutie voor vrouwen. Via zijn gepatenteerde Pleasure Air Technology liet het seksspeeltje al honderdduizenden vrouwen wereldwijd kennismaken met een nieuwe manier van seksueel genot. In tegenstelling tot de klassieke trilvibrator zorgt de Womanizer voor contactloze stimulatie boven de clitoris. Een combinatie van luchtgolven en luchtdruk creëert een zacht aanzuigeffect, wat voor veel vrouwen een geheel nieuwe sensatie biedt. De technologie leidt gemiddeld tot snelle en intense orgasmes. Voor vrouwen met vaginisme betekent het seksspeeltje een heuse seksuele bevrijding, omdat het niet moet ingebracht worden in de vagina en toch voor honderd procent genot zorgt.

Sinds COVID nóg populairder

Samen met de wereldwijde opmars van de Womanizer, was er de laatste tien jaar ook een enorme boom in de seksuele beleving van vrouwen, weet Maxime Figula van Babylon.

Waren seksspeeltjes vroeger eerder taboe, iets dat je ‘in het verborgene’ gebruikte, dan beschouwen we ze vandaag steeds meer als een onderdeel van de seksuele emancipatie en een gezond seksleven. Masturbatie heet intussen ook self-love. Sinds COVID is de openheid errond duidelijk toegenomen. Vrouwen brachten meer tijd thuis door, waardoor meer ruimte ontstond om hun lichaam beter te leren kennen. Ze ontdekten wat voor hen werkte en begonnen die inzichten ook vaker te delen met hun partner. Op die manier konden ze ook hun gezamenlijk seksleven verder verfijnen mede door het ontdekken van hun verlangens.”

Ook de enorme vooruitgang op vlak van design en materiaalkeuze spelen een rol in de stijgende populariteit van seksspeeltjes. Gedaan met lawaai, vleeskleur en wegwerpbatterijen! Vandaag worden de betere speeltjes gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat het gebruik een pak aangenamer én veiliger maakt. De toys zien er ook stijlvoller uit dan vroeger en passen soms zelfs als decoratief element op het nachtkastje.

Vier mee feest op de Eroticabeurs op 13 oktober 2024

Om haar tiende verjaardag te vieren, tourt Womanizer met een pop-up-truck langs verschillende Europese steden. Op 13 oktober ’24 (13u tot 20u) houdt de truck halt op de Eroticabeurs in Mechelen, vlak over de stand van partner Babylon Loveshop.

Op het programma:

O-Lounge VR Experience: 3D-visual artist Jessica Avarello baseerde zich op miljoenen klantbeoordelingen van de Womanizer en creëerde een 45 seconden durende video, die je met een VR-bril op een interpretatie van seksueel genot trakteert.

Gratis sexo coaching:
Womanizer moedigt open gesprekken aan en trakteert bezoekers daarom op gratis één-op-één sessies van 20 minuten met seksuologe Ina Van Ransbeeck. Je kan haar alle vragen stellen, zonder bang te hoeven zijn voor een oordeel. Reserveren is verplicht. Dat doe je via de website van Babylon Loveshop.

Happy Orgasm Hour!: draai aan het rad van fortuin en maak kans op kortingen, gratis producten en exclusieve cadeaus.

200 goodiebags: iedereen die een stop maakt langs de pop-up-truck, krijgt een tas vol nieuwe items.

Meer info of je vrouw, lief, minnares of bijslaap verrassen met een pikant speels speeltje? Dat doe je HIER.

You May Also Like

Hier is de zotste aftermovie van Kamping Kitsch Club: Altijd Prijs (VIDEO)

Omdat beelden meer zeggen dan duizenden woorden Of we ons geamuseerd hebben op Kamping ...

MenStyle On Tour: Brussels Motor Show 2023

Na twee virusjaren is het beestje getemd en mogen alle registers nog eens open ...

Word jij nationaal 3X3-kampioen en verdedig jij ons land in New York?

Red Bull Half Court, strijkt opnieuw neer in België met een finale in Brussel ...