Hier moet je als man opletten bij het aanschaffen van een intiem speeltje

Ben je van plan om je seksleven een boost te geven of er wat extra spanning in te brengen? Als man zijn er allerlei manieren om je vriendin of vriend meer genot te bieden. Bijvoorbeeld door een intiem speeltje in het seksspel te betrekken. Wil jij je vriendin, vriend of jezelf als man verwennen dan zijn er verschillende seksspeeltjes die daarvoor geschikt zijn. Maar waar moet je eigenlijk op letten als man zijnde bij het kopen van seksspeeltjes? Dat ontdek je hier.

Stimulatie van de clitoris

Als je van plan bent om een seksspeeltje te kopen om je vriendin meer genot te bieden dan is stimulatie belangrijk. Een seksspeeltje dat voorziet in stimulatie van de clitoris is de Satisfyer Pro 2. Een van de kenmerken van dit speeltje is dat er sprake is van een luchtdruk vibrator die je gebruikt om de clitoris te stimuleren. De vacuümtechniek zorgt voor intens genot. Als je dit speeltje als man koopt voor je vriendin dan mag je rekenen op het vooruitzicht van een fantastische vrijpartij.

Eigenschappen van een dildo

Een dildo is een voorbeeld van een intiem speeltje dat tot de basis behoort om het seksleven te verrijken. Koop je als man een dildo dan is het belangrijk om de eigenschappen te letten. Er zijn namelijk enorm veel verschillende dildo’s op de markt. Zo is er sprake van variatie in de lengte net als variatie in de diameter. Ook zijn er specifieke modellen die wat extra’s te bieden hebben. De functionaliteiten variëren wat dat betreft dan ook, zoals ter stimulatie van clitoris, G-spot en anale stimulatie. Schaf je een dildo aan vergeet dan ook niet om wat glijmiddel op waterbasis erbij te kopen. Na gebruik is het handig om een toy cleaner te gebruiken om het speeltje weer schoon te maken. 

Persoonlijke voorkeur

Bij het kopen van sextoys speelt de persoonlijke voorkeur natuurlijk ook een belangrijke rol. Hebben jullie bijvoorbeeld een voorkeur voor een realistische versie van een dildo? Of mag het allemaal wat creatiever zijn? Lijkt het je wel wat om je vriendin met een voorbinddildo seks met jou te laten hebben? Dat zijn allemaal persoonlijke voorkeuren waarmee je rekening houdt als je als man zijnde een intiem speeltje gaat aanschaffen. Dat geldt natuurlijk ook als je voor jezelf een seksspeeltje koopt of je vriend ermee wilt verwennen. Het aanbod met intieme speeltjes is echt enorm groot. Kijk daarom eerst eens uitgebreid rond en ontdek wat de speeltjes allemaal te bieden hebben.

Minder snel klaarkomen

Kom je tijdens de seks vaak te snel klaar en wil je dat moment liever wat uitstellen? In dat geval is het mogelijk om een intiem speeltje in de vorm van een cockring te kopen. Hierdoor blijft je penis stijf en kom je minder snel klaar. Zo beleef je samen nog langer plezier aan de vrijpartij. Er zijn overigens verschillende cockrings verkrijgbaar, zoals een exemplaar met vibrerende eigenschappen. Ook hiervoor geldt dat de variatie groot is, zodat het aan te raden is een vergelijking te maken.

Foto’s: Unsplash

You May Also Like

Alleen? Ga dan met meer dan 1.000 singles op skiwip…euh trip

Coming in hot! Of ijskoud natuurlijk maar alle gekheid op jouw pret- euh skistokje, ...

Zoveel bedpartners vinden wij acceptabel

En het zijn er minder dan je hoopte, euh denkt… De tijd dat je ...

Anale seks? Zo vat je de koe bij de horens

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen, niet elke vrouw is ...