Geen Zoute Grand Prix in 2020? Dan doen we een Durbuy GT Tour!

LADIES & GENTLEMEN, START YOUR ENGINES… ON A DIFFERENT DATE!

Het Coronavirus hakt er stevig in. Eén van de evenementen waar we dit jaar met heel veel goesting naar uitkeken was de Zoute Grand Prix 2020. Waarom? Omdat wij daar een eer te verdedigen hadden, als winnaar van editie 2019. Helaas wordt heel de organisatie overgezet naar 2021.

Maar dat ze bij Zoute Grand Prix events dan een jaar stilzitten? Tuurlijk niet! Hoewel er geen evenement in 2020 kan plaatsvinden, maken ze er ondertussen gewoon eentje bij in het voorjaar van 2021, de gloednieuwe DURBUY GT TOUR®! In April 2021 is het zover. Ronkende motoren. Schitterende bolides. Een parcours om u tegen te zeggen. De DURBUY GT TOUR® wordt het moment om naar uit te kijken in april voor wie met zijn GT het mooie weer wil komen maken in het pitoreske Durbuy in België.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ZOUTE GRAND PRIX® (@zoute_grand_prix) op

Stel je voor: unieke sportwagens, exclusieve diners van topchef Wout Bru, een fantastische autorit in een sprookjesachtige omgeving en een prachtig hotel om te verblijven. De DURBUY GT TOUR® wordt de place to be!

Het staat als een paal boven water dat het opnieuw – en méér nog – een ervaring wordt om van te smullen. Met een opgefrist en specifiek GT-programma, sportiever en uitdagender dan ooit. Op maat gemaakt van de gran turismo lifestyle en de wagens die hier hierbij horen. Met meer proeven op gesloten circuit waar de stuurmanskunsten van ware GT-piloten op de proef worden gesteld. En met dezelfde sterke focus op ieders veiligheid, zoals steeds onze grootste zorg.

Ook zin om mee te doen? Schrijf je dan in HIER. Wij zijn er klaar voor…nu nog sponsors vinden. Audi opnieuw? BMW? Porsche? Laat jullie horen!

You May Also Like

MenStyle geurtip: Jimmy Choo Man Aqua

Een zomers briesje  Parfums? Onze kast puilt uit maar dat neemt niet weg dat ...

In 12 seconden in de zevende hemel met de Maserati MC20 Cielo

Cielo… uiteraard Vrij vertaald is ‘Cielo’ lucht of hemel… en dat is ook wat ...

Jeep Wrangler voor tiende keer op rij verkozen tot ‘Hottest 4X4 SUV’

Ongeëvenaard… In Las Vegas gaat momenteel de Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show door. ...