June Peers, nuchter Vlaams topmodel met tonnen ambities (Interview)

Niet COVID-19, wel door een topmodel heeft Antwerpen alle reden om zich vandaag het middelpunt van de wereld te noemen. Zo ontdekten we al langer dat het Belgisch (top)model ook een inwoner is van onze koekestad. Het werd dus hoog tijd om onze stoute schoenen aan te trekken en wat vragen af te vuren op deze “Onze-Lieve-Vrouw” met een kathedraal van een lichaam!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

June, voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor in vijf woorden?
Spontaan, optimistisch, levendig, liefdevol & real.

Amen! We kennen je vooral als een veelgevraagd en bekend model. Hoe ben je in het wereldje gerold? 
Het zat eigenlijk al in de familie. Mijn tante Kim Peers is namelijk topmodel en scoorde jobs bij Prada, en Covers van Vogue, l’Officiel,… .  Op mijn 16 heeft hetzelfde agency waar zij bij zat ook mij gescout en was mijn eerste job al meteen een commercial voor Bic waar ik acteerde als de leider van de groep. Zo begon ik met acteeropdrachtjes. Ik heb op billboards gestaan voor brands zoals Tom Tailor & ZEB. Ook heb ik een aantal campagnes in Cape Town geshoot, een stad waar ik trouwens een tijdje heb gewoond. Verder word ik veel gevraagd voor swimwear brands en lingerie brands, wat ik het liefste doe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

En wij je ook het liefste zien doen! Topmodellen komen wel eens vaker in het nieuws met een vleugje seks, drugs & rock&roll,…klopt dit beeld?
Het leven als een internationaal model wordt vaak gezien als iets aparts in deze maatschappij, iets wat niet helemaal onwaar is! Haha! Maar let op, het vereist zeker dedication en hard werk. Niets komt vanzelf in deze wereld.

Dat niets vanzelf komt kunnen we zeker verstaan maar hoe hou jij je kathedraal van een lichaam in shape? 
Ik heb een gezonde leefstijl en wat ook niet onbelangrijk is, ik sta ook mentaal sterk. Ik eet geen vlees en geen enkel melkproduct. Verder drink ik geen frisdrank maar wel zo’n 2 tot 3 liter water per dag. Naar calorieën kijken doe ik niet omdat ik dit vrij absurd vind om te doen. Wel doe ik tijdens het fitnessen krachtoefeningen, oefeningen die je ook kan zien op mijn Instagram highlights.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

Over Instagram en sociale media spreken we zo dadelijk nog. Eerst willen we nu wel eens weten wat de leukste en wat de minder leukste herinneringen zijn als model.
Ze kunnen soms wel hard zijn in de modellenwereld. Toch heb ik met al mijn klanten vooral leuke herinneringen en vooral dan met diegene waarmee we op het kunnen vliegtuig stappen en in het buitenland gaan shooten.

En dat kunnen we dan ook dagelijks volgen op jouw Social Media, hoe belangrijk is dit voor u?
Sociale Media is heel belangrijk in deze tijd en agencies vragen je tegenwoordig ook hoeveel volgers je hebt. Het is eigenlijk een beetje een tweede portfolio geworden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

Waar zie je jezelf staan binnen vijf jaar?
Tgoh, vijf jaar is voor mij eigenlijk veel te ver om al te plannen. Ik leef meer in het NU. Ik heb veel ambities waaronder het opstarten van mijn eigen beauty care line er zeker eentje is. Ik ben er trouwens ook al een tijdje mee bezig, “so stay tuned”! Over het NU gesproken, ik kan op de dag van vandaag wel zeggen dat mijn modellencarrière me een zekere voldoening heeft gegeven. Wie kan zeggen dat zij voor haar favoriete brands campagnes heeft mogen shooten?

Wij niet! Maar wij hebben dan ook niet het gezicht, laat staan het figuur waar mensen naar willen kijken. Maar ga gerust verder want we onderbraken je en dat is het laatste wat we als echte gentlemen willen…
Ik leg de lat dan ook nog steeds erg hoog voor mezelf. Ik droom nog altijd van campagnes voor  bijvoorbeeld Dior. Het motiveert mij en het is ook geen onrealistisch doel nu ik net gesigned ben door One Management, een van de grootste modellenbureaus van NYC. Ik kan dan ook niet meer wachten tot het moment de US borders terug opengaan.  

Over open grenzen gesproken gesproken, wat wil je zeker nog zien in de wereld?
Ik heb al veel van de wereld gezien maar wat zeker nog op mijn bucketlist staat zijn de Filipijnen, Peru & Australië!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

Goeie keus! Een persoonlijk vraagje dan, gebeurt dit dan alleen of is er ook iemand in je leven waarmee je dit wilt delen?
Mijn privéleven hou ik liever privé…

?Dan houden we dat inderdaad zo! Maar als we toch even mogen inbeuken zonder er al teveel op in te gaan, wat moet een man hebben om jouw hart te kunnen veroveren? 
I love love. Ik heb een zwak voor mannen die zelfzeker en intelligent zijn. Ook iemand die even zot is als mij sta je ook een paar punten voor!?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

En horen daar kleffe openingszinnen bij? 
De typische lines vooral maar die laten mij wel lachen. De beste openingszin was niet echt verbaal maar eerder een uitdagende en speelse actie dat mijn interesse aanwakkerde. “U have to play ur cards right, to get my attention.”

Bij deze gaan we “All In” met hopelijk een “Royal Flush” in de handen! Bedankt voor je tijd, nog heel veel succes en hou ons zeker op de hoogte van je aanstormende projecten! Wij blijven het zeker volgen! En volgen? Dat kan op Instagram, “where else”? 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JUNE PEERS (@junepeers) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Sylvie Meis kraakt exclusieve champagnefles Moët & Chandon Atlantis The Royal (Dubai)

De op maat gemaakte creatie, geïnspireerd op de architectuur van Atlantis The Royal resort, is ontworpen ...

Eten voor echte venten, Recensent Mister C. op culinaire boef (1): Het Jagershof in Ursel

Vergeet Michelin-sterren… dit is wat echte venten willen! Culinaire gidsen? Zo zijn er ondertussen ...