Anke gaat voor het kroontje van Miss België

Het is een bizarre zomer. Bubbels worden opgezet, festivals worden afgelast, winkelen doe je met een mondmasker,… maar als er één trein is die nooit stopt, dan is het die van Miss België wel. Zo zijn ze momenteel op zoek naar de uiteindelijke finalisten die een gooi mogen doen op het kroontje dat momenteel op het ravissante hoofdje van Celine Van Ouytsel prijkt. Eén van die finalisten is Anke Lauwers. Zij trok haar stoute schoenen aan en stelde zich persoonlijk voor. Wie zijn wij om zo’n gesprek dan uit de weg te gaan.   

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

Dag Anke, voor zij die je niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Spontaan – strijdlustig – behulpzaam – trouw – perfectionistisch

Dan hebben we al een goed beeld! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd? 
Ik heb drie maanden geleden tijdens de quarantine een hondje gekocht, een pomeriaan. Ik wou al heel lang een hondje en vond dit het perfecte moment om eentje te kopen en zindelijk te maken. Haar naam is Ellie, is 5 maandjes nu en mijn beste vriendin. Daar ben ik vooral mee bezig, want zo’n beestje heeft veel aandacht nodig (maar je krijgt er ook veel liefde van terug natuurlijk).

Ik ben ook een maand geleden verhuisd naar een nieuw appartement wat ook veel tijd vraagt, ik werk op de Meir in Antwerpen en ben nu kandidate Miss Antwerpen 2021, waar ik mij ook volledig voor inzet! Druk druk druk nu!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

Miss Antwerpen, de voorloper op Miss België, vertel hier eens wat over?
Ik ben al lang geïnteresseerd in de “Miss-wereld”. In 2016 ben ik namelijk Miss Benelux geworden, in 2018 eerste eredame Miss Fashion en vond dit een perfect opstapje om deel te nemen aan Miss België 2021. Ik ben oorspronkelijk van Vlaams-Brabant maar ben vorig jaar verhuisd naar Antwerpen.

Heeft Corona veel invloed op het traject naar het kroontje? 
Nu ja, met de Corona zal dit een heel andere editie worden dan normaal. Allerlei activiteiten worden geschrapt of opgeschoven, alsook de finale van Miss Antwerpen 2021 die doorgaat op 4 oktober 2020. Maar ik heb mijn perfecte jurk al gevonden bij één van de partners van Miss België, namelijk AtelierExc. Promotie kan ik al volop maken op sociale media voor de sponsors die me steunen in dit avontuur en mijn flyers/affiches zijn onderweg. Volgende week dinsdag is ons eerste activiteit, we gaan namelijk naar Plopsaland met alle kandidaten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

Allen daarheen! Wat wil je er uiteindelijk mee bereiken?
Daar heb ik nog niet echt over nagedacht. Ik laat het allemaal op mij afkomen en ga er vooral van genieten! Dit zal voor mij een levenservaring zijn die ik niet snel vergeet.

Je bent ook erg actief op sociale media, hoe belangrijk is dit voor je?
Sociale media vind ik persoonlijk belangrijk voor mij! Ik sta op met sociale media en ga slapen met sociale media. Voor mij is dit een manier van communicatie. Maar een dag zonder sociale media kan natuurlijk nooit geen kwaad hè!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

Beetje detoxen en ontspannen van tijd tot tijd kan inderdaad geen kwaad. Over ontspannen gesproken, wat was je laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was naar Egypte, één van de mooiste reizen die ik heb gemaakt. Ik ben gaan duiken, snorkelen, tochtjes gemaakt met de quad en heb genoten van allerlei plaatsen daar. Deze vakantie vergeet ik nooit!

Nog landen op jouw bucket list? 
Een plaats dat zeker nog op mijn bucket list staat is: Mykonos

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

Iets anders, miss-kandidaten krijgen meestal heel veel mannelijke aandacht, wat is zowat de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Welke de beste?
Goh, dat is een moeilijke, maar kan er mij nog één herinneren van twee jaar geleden en deze vond ik best wel goed en kreeg ik spontaan een lach van op mijn gezicht:

“Je vader is een dief. Hij heeft alle sterren van de hemel gestolen en ze in jouw ogen gestopt.”

Melig! Soit, voor we afsluiten, nog iets wat je zeker nog kwijt wilt? 
Ik heb één quote dat ik echt wel graag wil delen: “Start the day with a smile, because a smile always looks beautiful on you.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

Mooi! Heb je nog twee minuutjes tijd voor een vluggertje?
Euh…

Snel antwoorden is de boodschap!
Shoot!

Mijn favoriete reisbestemming is…EGYPTE
Mijn favoriete stad is…Misschien cliché maar Parijs
Bikini of lingerie? Bikini
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk/slim
Ik voel me het meest sexy als ik…Helemaal opgekleed ben! (haar gekruld, kleedje en pumps aan)
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn gsm checken
Als ik de lotto win dan… Wacht ik eerst tot het op mijn rekening staat (stel dat het een grap is)
Wat niemand over mij weet is…Dat ik een angst heb voor slangen! En een stresskip ben (de mensen die mij echt kennen zullen dit wel weten waarschijnlijk )

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

We vonden je vooral redelijk Zen! In ieder geval leuk je te hebben gesproken en heel veel succes met alles wat je verder onderneemt. We blijven het zeker volgen! En zij die Anke willen steunen in de race naar het kroontje kunnen dit door een sms te sturen:”MA11 naar 6665″ of via de online app: https://app.missbelgium.be/vote/Provinciaal2021/MA11. Doen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anke Lauwers (@ankelauwers_) op

You May Also Like

Ook voor welgevormde Luna Stevens mag de zomer beginnen

De grenzen zijn open… Of toch bijna allemaal. En wie dit allemaal best wel ...

Knapperd Sylvie Meis houdt kersttraditie in ere

Hier kijken we elk jaar reikhalzend naar uit  ‘It’s the most wonderful time of ...

Met groothartig tattoomodel Stephanie gaan we graag de wereld rond

Je hebt mooie mensen en mooie mooie mensen. Mooie mensen zien er mooi uit, ...