Wordt Leylah Alliet Huizenjager-kampioen? Vanaf maandag te zien op Play4!

Go Leylah!

Onder onze Vlaamse Pareltjes prijkt wel eens vaker de naam van Leylah Alliet. De knappe brunette uit West-Vlaanderen is meer dan alleen een knappe verschijning, ze is ook immens sympathiek. En wij kunnen dat weten want we komen deze goedlachse meid wel vaker tegen terwijl ze aan het werk is als model, hostess,… zoals bijvoorbeeld de 24u van Spa-Francorchamps, ons gezamenlijk optreden voor WTV op het Autosalon in Brussel,… en ga zo maar door. Camera-ervaring zat, deze knappe meid.

Wat veel mensen misschien niet weten is dat Leylah eigenlijk een vastgoedmakelaar is in de regio Antwerpen. Wél, in deze functie zal ze vanaf maandag de hele week schitteren op Play4 tijdens het nieuwe seizoen van ‘Huizenjagers’, waarbij ze samen met twee andere makelaars zal strijden om de gunst van bekende Vlamingen, die op zoek zijn naar hun droomwoning in Zuid-Antwerpen.

Met 2,5 jaar ervaring in de vastgoedsector in de regio Zuid-Antwerpen, heeft Leylah Alliet zich snel weten te profileren als een expert in de lokale vastgoedmarkt. Oorspronkelijk afkomstig uit West-Vlaanderen, brengt zij niet alleen een diepgaande kennis van de Antwerpse vastgoedsector, maar ook een frisse en unieke kijk, gevormd door de combinatie van zijn/haar West-Vlaamse achtergrond en ervaring in Antwerpen.

Dit seizoen van Huizenjagers belooft extra spannend te worden, omdat bekende Vlamingen als kandidaat-kopers zullen optreden. Leylah Alliet is vastbesloten om met zijn/haar expertise en persoonlijke aanpak indruk te maken en de ideale woningen te vinden die niet alleen aan de wensen van de kandidaten voldoen, maar hen ook een thuis bieden.

Iedere klant is uniek, en ik geloof dat een woning niet alleen een investering is, maar ook een plek waar je je veilig en thuis moet voelen” liet de ravissante meid weten. “Het is een eer om te mogen deelnemen aan Huizenjagers en mijn passie voor vastgoed te delen met heel Vlaanderen.

Huizenjagers is een programma waarin drie makelaars het tegen elkaar opnemen om de perfecte woning te vinden voor een potentiële koper. De makelaar die de koper het beste weet te overtuigen van haar keuze, wordt aan het einde van de week tot winnaar gekroond. Wie neemt de trofee mee naar huis? Het wordt een spannende week, volgens Leylah Alliet.

Uitzendingen: Maandag 26 augustus 2024 tot en met donderdag 29 augustus 2024, om 19:45 op Play4. Wij zijn alvast razend benieuwd.

You May Also Like

2240 Social Club brouwt nu ook artisanale spirits ‘on demand’

Op maat van bedrijven, resto’s tot festivals… Het Antwerpse bedrijf 2240 Social Club met ...

Dorstig weer in aantocht? Dan reken je op SodaStream met dank aan een nieuwe smaaklijn!

Verfrissend, fruitig drankje en dit zonder toegevoegde suikers Het wordt zomer en dan moet ...

HUGO BOSS strikt David Beckham

En dat mag je ook letterlijk nemen Een icoon qua persoonlijkheid, stijl, sportiviteit, klasse? ...