The Day Before Tomorrow en X Collection Antwerp lanceren exclusieve collectie

Ons festivalseizoen piekt!

Het worden zware weekends. Waar we dit weekend verwacht worden op Pukkelpop en Kamping Kitsch is het volgende zaterdag al terug de beurt aan The Day Before Tomorrow. Wat is er leuker dan op 24 augustus naar Brasschaat te gaan in een van de mooiste parken van Antwerpen? Wél, naar The Day Before Tomorrow gaan in een exclusieve T-shirt, hoodie of sweater van X Collection Antwerp! Het festival en het jonge Antwerpse fashion brand slaan de handen opnieuw in elkaar voor een exclusieve collab: een duurzame, limited edition capsulecollectie die de ‘best of both worlds’ verenigt. Het muziekfestival (vorig jaar goed voor 18.000 bezoekers) vindt voor de elfde keer plaats met onder meer Lil’ Kleine, Omdat Het Kan & Average Rob, MATTN, Frenna, Jack $hirak, Luna en Lenthe en Cristian D.

Unisex

De capsulecollectie bestaat uit zorgvuldig ontworpen hoodies, sweaters en T-shirts met de kenmerkende grafische designs van X Collection Antwerp en TDBT’s unieke festivalthema’s. “De signature X symboliseert vandaag meer dan ooit onze unisex approach; m, v, x, gender fluïde… maakt niets uit. Creativiteit is voor onze collecties het enige dat telt. Geslacht speelt geen enkele rol’, onderstreept Laurent van der Male van X Collection Antwerp. “De TDBT X Collection Antwerp collab staat deze keer helemaal in het teken van frisse, kleurige designs én de respectvolle combinatie van muziek en natuur. Elk stuk in de collectie belichaamt de essentie van iconische zonsondergangen, eindeloze zomernachten en onvergetelijke momenten, met muziek als constante leidraad. En het blijft natuurlijk 100% X Collection Antwerp in pasvorm, kwaliteit, look en stijl.”

Fashion on demand

The Day Before Tomorrow en X Collection Antwerp delen niet alleen een passie voor zomerse vibes en muziek, maar ook dezelfde visie op een duurzame toekomst. Elk item in de capsulecollectie is daarom gemaakt van biologisch katoen en wordt op bestelling gemaakt om afval en overproductie te minimaliseren. Met deze duurzame aanpak willen beide partners bewuste consumptie én creativiteit stimuleren.

The Day Before Tomorrow, zaterdag 24 augustus, Park Van Brasschaat
Tickets en info: thedaybeforetomorrow.be

De capsule collectie is exclusief online en nu beschikbaar voor pre-order via thedaybeforetomorrow.be en xcollectionantwerp.com/pages/tdbt-x-collection-antwerp.

 

You May Also Like

Maurice Lacroix lanceert PONTOS S Chronograph

Een horloge dat twee verschillende werelden, elegantie en sport overbrugt. Maurice Lacroix onthult nu ...

Jimmy Choo lanceert Urban Hero Gold Edition

Een geurtje voor de vastberaden man In 2019 lanceerde Jimmy Choo nog Urban Hero. ...

24 beste freestyle voetballers ter wereld komen naar Brussel

Loïs Openda geeft aftrap voor legendarisch voetbaltornooi dat voor het eerst internationale finale in ...