Wordt het eindelijk zomer? Dan is er Philips om te verkoelen!

Leven op hoop! 

We kunnen er niet om heen, het is al snertweer geweest. Daar waar ondergetekende vorig jaar al uren in zijn net aangelegde zwemvijver baantjes trok, lees als hangen in de waterhangmat met een pintje of iets minder ‘lever-aantastend’ in de hand, is er van zulke inspanningen deze zomer nog niet veel in huis gekomen. Soit, we wachten op goed weer. En hoeven we te wachten? We hebben even naar Jacotte Brokken gebeld en ze verzekert ons dat de zomer er wel degelijk aankomt. Of zij hiervoor steekpenningen gekregen heeft van de horeca-uitbaters aan de kust of aandelen heeft gekregen bij Philips, dat laten we even in het midden.

Aandelen bij Philips? Wat heeft dat met het weer te maken horen we jullie hardop denken? Wél, om de hitte deze zomer een stap voor te zijn, kan je maar beter je voorzorgen nemen. Philips introduceert de nieuwe reeks ventilatoren die de ultieme oplossing biedt om de zomerse hitte te trotseren. De reeks bestaat uit een tafelventilator en een vloerventilator, voor een flinke dosis verkoeling tijdens warme dagen.

Stijlvolle & geruisloze koeling

Philips lanceert de tafelventilator 2000 Series. Deze biedt maximale koeling en een minimaal geluid, tot 30% stiller. Met 3 snelheden, 2 modi en een timer kan je de koeling bovendien volledig personaliseren. Deze ventilator uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten tijdens zwoele avonden. Breng een mooie design touch aan iedere setting dankzij de strakke look van deze ventilator.

Om de hitte deze zomer een stap voor te zijn, kan je maar beter je voorzorgen nemen. Philips introduceert de nieuwe reeks ventilatoren die de ultieme oplossing biedt om de zomerse hitte te trotseren. De reeks bestaat uit een tafelventilator en een vloerventilator, voor een flinke dosis verkoeling tijdens warme dagen.

Verfrissing in alle hoeken van de kamer

De vloerventilator biedt dezelfde flexibiliteit en gebruiksgemak, maar met een groter bereik, waardoor hij perfect is voor grotere ruimtes. Beide ventilatoren hebben een ultrastille luchtstroom, zodat je ongestoord kunt genieten van een koele, comfortabele omgeving. Zeg vaarwel tegen klamme benauwde lucht en voel een zachte bries die elke hoek van de kamer bereikt.

Hete zomers

Tijdens warme zomers, zijn deze nieuwe ventilatoren van Philips een onmisbare aanvulling in elk huis. De Philips ventilatoren zijn ontworpen om efficiënt en stil te werken, zodat jij kunt genieten van een aangenaam klimaat zonder storende geluiden. Genieten van een zomerse avond was nog nooit zo eenvoudig.

Verkrijgbaarheid

De Philips Tafelventilator 2000-serie CX2050/00 aan de adviesprijs 59.99 Euro en de Vloerventilator 2000-serie CX2550/00 aan de adviesprijs 79.99 Euro, zijn per direct beschikbaar bij geselecteerde retailers en via de Philips-webshop. Bezoek www.philips.be voor meer informatie en om te ontdekken hoe je deze zomer koel kunt blijven.

 

You May Also Like

Saint Laurent x SUPER73 is de e-bike voor de stijlvolle man

Modieus fietsen… Hoewel, fietsen? Beetje trappen zal ook volstaan want dat is nu eenmaal ...

8 jaar gratis laden bij Ionity? Het kan maar dan moet je wel een Rimac Nevera kopen!

Je zal veel kilometers moeten afleggen om dat voordeel eruit te krijgen…  Voor wie ...

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...