Grillig zomerweer krijgt jubileum-editie The Day Before Tomorrow niet klein (Foto’s)

‘On met la Patate’

De tiende editie van The Day Before Tomorrow was, om het met de woorden van Average Rob te zeggen, een ‘Patate’. Ondanks het grillige zomerweer, dat vooral in de late namiddag de weide in Brasschaat omdoopte tot een kleine modderpoel, werd het een topeditie.

“Die paar buien zijn we alweer vergeten. Het was een fantastische verjaardag met topacts, weinig problemen en een waanzinnig publiek, aldus de organisatie die maar liefst 18.000 festivalgangers, waarvan maar liefst 2.500 op de uitgebreide VIP-stages, naar het Park van Brasschaat lokte. Onder meer Ronnie Flex en Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob maakten er een onwaarschijnlijk gekkenhuis van. Het was trouwens voor TDBT al de derde uitverkochte editie op rij.

Ondertussen kunnen we ook al melden dat het festival ook al op de kalender van 2024 staat. Noteer maar al zaterdag 24 augustus 2024 in jullie agenda. Het aftellen naar volgende zomer is zo alweer begonnen. Dit feestje gemist? Of een reden om er volgend jaar zeker bij te zijn? Kijk dan zeker even naar deze fotoreportage!

Foto’s:
– The Day Before Tomorrow
– MenStyle

You May Also Like

Is de Lucid Air de volgende Tesla-killer?

Arme Elon?  Er zijn er verschillenden die het pretenderen maar slecht weinigen gegeven…Tesla een ...

John Cooper Works GP gaat elektrisch

Het wonderlijke kindje geboren uit een Mini Cooper SE en John Cooper Works GP   ...

Wat heeft ‘The Guru Guru’ met Saint-Tropez? (Interview)

Het is nu al uitzien naar ‘Make (Less) Babies’, de derde plaat van The ...