Titelsponsor Belgian GP F1 MSC Cruises heeft nog andere plannen op F1-kalender

Wie gaat mee? 

MSC Cruises en Formula 1® bereikten afgelopen weekend samen een nieuwe mijlpaal met de organisatie van de eerste Grand Prix met MSC Cruises als titelsponsor, de FORMULA 1® MSC CRUISES BELGIAN GRAND PRIX 2023 en tevens één van de meest historische en prominente races op de F1-kalender gehouden op het iconische circuit van Spa-Francorchamps.

Motorsportliefhebbers en gasten van MSC Cruises waren getuige van de samenwerking van deze twee grootheden die zich elk onderscheiden door hun toewijding aan het bieden van onvergetelijke ervaringen en het verleggen van grenzen. Als titelsponsor had MSC Cruises een nog grotere zichtbaarheid op het circuit, met haar merk prominent aanwezig op de start-finishlijn en andere belangrijke locaties rond het adembenemende snelle circuit. Bovendien werden de trofeeën voor de winnende coureur en constructeur gezamenlijk ontworpen door MSC Cruises om het unieke karakter van dit evenement nog meer in de kijker te zetten verder.

Aanmeren naast het circuit?

Iets wat misschien niet direct in Spa lukt, maar wel in andere GP-steden is de twee werelden samen ervaren. Zo zal MSC Cruises als onderdeel van de wereldwijde samenwerking schepen positioneren naast races tijdens bepaalde Grand Prix™-weekenden, om een unieke gastvrijheidservaring te bieden van het schip naar het circuit. De eerste van deze evenementweekenden vindt plaats in november in Abu Dhabi, voor de laatste race van het seizoen 2023, met meer races in 2024. MSC Virtuosa brengt het Grand Prix™ weekend door aan de kade en biedt motorsportfans een unieke combinatie van accommodatie van wereldklasse, ongeëvenaarde gastvrijheid en handig vervoer, inclusief VIP-pakketten om ervoor te zorgen dat het raceweekend een onvergetelijke ervaring wordt. Dit aanbod zal worden uitgebreid naar andere bestemmingen, met andere schepen, vanaf de start van het seizoen 2024.

Drijvend hotel 

MSC Virtuosa doet dienst als drijvend hotel tijdens het Grand Prix™ weekend in de Abu Dhabi Cruise Terminal en biedt comfortabele en stijlvolle staterooms en vele ongelooflijke faciliteiten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die accommodatie, racetickets en exclusieve backstage toegang combineren met F1® Experiences om het weekend echt onvergetelijk te maken.

De pakketten beginnen met de optie CABIN ONLY voor degenen die al toegang hebben tot het circuit of CABIN + F1® TICKET met toegang tot de tribune. Er zijn ook Premium pakketten beschikbaar, zoals de CABIN + F1® EXPERIENCE optie met iconische activiteiten op het circuit of de exclusieve CABIN + F1® PREMIUM HOSPITALITY optie met toegang tot premium hospitality ruimtes (Turn 1 Suite, Paddock Club of Legend), evenals activiteiten achter de schermen zoals de Pit Lane Walk, een rondleiding over het circuit op een truck, een ontmoeting met F1® persoonlijkheden en nog veel meer.

De Abu Dhabi cruiseterminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit. Door aan boord van het schip te verblijven, kunnen gasten profiteren van gratis transfers voor comfortabel reizen tijdens het weekend.

Om gasten ten volle van hun verblijf te laten genieten, blijft de MSC Virtuosa 4 nachten aangemeerd, van 23 tot 27 november 2023.

Wil je er zelf bij zijn? Of wens je meer info? Dat lees je allemaal hier.

You May Also Like

Super Tripel Flierefluiter: biertje voor echte mannen

Whisky infused & oaked bier Al veertig jaar een begrip in Kempisch Bierland? ‘Ne ...

Werelds Valentijnsweekendje in eigen land?

Valentijn! Tot in de verste uithoeken van de wereld vallen wonderlijke hotels te ontdekken. ...

F1-held Charles Leclerc knalt tegen 240 km/u in Ferrari door straten van Monaco

Geen GP van Monaco dit jaar?  Dat houdt me niet tegen moet onze F1-held ...