MenStyle Weekend Tip: Brussels Urban Sessions 2023

Sponsored by Opel 

Dit weekend gaat Brussels Urban Sessions door, het grootste urban sports festival in België waar zo’n 45.000 bezoekers van alle leeftijden verwacht worden tijdens de tweede editie. Dit gratis vierdaagse festival, van 6 tot en met 9 juli, staat in het teken van urban lifestyle en actiesporten, met als hoogtepunt de internationale UCI BMX Freestyle World Cup, een kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Opel kondigt met trots zijn rol aan als partner van Brussels Urban Sessions 2023. Deze samenwerking gaat verder dan sponsoring alleen en dat is niet toevallig. Zo is Opel is volledig geïntegreerd in het evenement en weerspiegelt hiermee zijn energieke en innovatieve karakter en zijn streven naar toegankelijkheid voor een breed publiek dat samenkomt voor een streep muziek, kunst, sport en cultuur in een bruisende stedelijke omgeving.

Het festival is tevens een ideaal platform om Opels innovatieve aanpak en de harmonieuze combinatie van technologie, stijl en duurzaamheid in zijn modellenaanbod in de kijker te zetten. De nieuwe Astra en de Mokka zullen er dan ook op zeer artistieke manieren gepresenteerd worden.

De aanwezigheid van Opel op Brussels Urban Sessions 2023 zal benadrukt worden door verschillende interactieve activiteiten en boeiende displaysettings die de spirit van het merk belichamen. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de wereld van Opel via interactieve presentaties, kennismaking met de nieuwste Opel modellen met een volledig online aankoopmogelijkheid en een exclusieve electrische conceptcar Opel Rocks e-XTREME, kortom heel wat activiteiten die iedereen een onvergetelijke en boeiende ervaring zal bezorgen.

Brusssels Urban Sessions 2023 vindt plaats 6,7, 8 en 9 juli in het Brussels Josaphat Park. Meer info vind je HIER.

You May Also Like

Kamping Kitsch Club goes Thailand (Pattaya) op 5 december

Het festival kondigt ook nieuwe datum aan in Kortrijk op 17 augustus 2024 Het ...

MenStyle Valentijnstip: Leer je partner masseren bij Aspria

Valentijn vieren in stijl? Heerlijke locaties (Brussel, Hamburg, Berlijn Hannover, Milaan), de allernieuwste faciliteiten ...

Ben je verzekerd bij 250km/u over de Duitse Autobahn?

Een vraag die iedere petrolhead zichzelf stelt… Wie, net als ons, soms in de ...