Record: Deugniet aan 388 km/u in Vlaanderen geflitst, 4.000 euro boete

Of je hier recordhouder van wilt zijn? 

Recent kwam het nieuws naar buiten dat er in Vlaanderen een auto geflitst werd aan 388 km/u, een gecorrigeerde snelheid waardoor de effectieve snelheid mogelijks tegen of zelfs over de 400 km/u zou hebben gelegen. Wie, wat, wanneer en met welke superbolide dit record is gevestigd is (voorlopig) nog een groot staatsgeheim, GDPR, weet je wel…

Toch zijn er maar weinig auto’s die deze snelheden kunnen ontwikkelen en zal het mogelijks gaan om een Bugatti, Koenigsegg of Rimac. Maar wat riskeer je nu als recordhouder? Wél, de maximum straf op zulke verkeersovertredingen is 4.000 euro en de kans om ook je rijbewijs in te leveren voor vijf jaar.

You May Also Like

ABT kietelt Cupra Leon tot 370 pk

Een volledig pakket voor 5.990 euro… exclusief montage ABT en de VW-groep zijn beste ...

MenStyle Road Test: BMW M4 Competition (video POV)

In afwachting van een uitgebreide test met de nieuwe M3… Hebben we voor jullie al ...

MenStyle Roadtest: Abarth 595 Competizione (2019)

Een blijvend asfaltbijtertje vol karakter… Of we zin hadden na twee Abarth 595 Pista’s ...