Record: Deugniet aan 388 km/u in Vlaanderen geflitst, 4.000 euro boete

Of je hier recordhouder van wilt zijn? 

Recent kwam het nieuws naar buiten dat er in Vlaanderen een auto geflitst werd aan 388 km/u, een gecorrigeerde snelheid waardoor de effectieve snelheid mogelijks tegen of zelfs over de 400 km/u zou hebben gelegen. Wie, wat, wanneer en met welke superbolide dit record is gevestigd is (voorlopig) nog een groot staatsgeheim, GDPR, weet je wel…

Toch zijn er maar weinig auto’s die deze snelheden kunnen ontwikkelen en zal het mogelijks gaan om een Bugatti, Koenigsegg of Rimac. Maar wat riskeer je nu als recordhouder? Wél, de maximum straf op zulke verkeersovertredingen is 4.000 euro en de kans om ook je rijbewijs in te leveren voor vijf jaar.

You May Also Like

MenStyle Road Test: BMW i4 M50

Wie zegt dat een elektrische BMW geen M kan zijn? BMW is klaar voor ...

MenStyle On Tour: LEV-Days Citröen in Parijs

Welle weeral weg… Een tripje naar Parijs? Dat laten we niet te snel liggen. ...

Is Grecale Maserati’s reddende engel?

Een geprepareerde Alfa Romeo Stelvio? Dat het met de Grecale menens is voor Maserati ...