Hublot trapt WK voetbal voor vrouwen af

Horloges en sportieve dames, wat hebben we nog meer nodig? 

Tgoh, we horen jullie tot hier denken… vrouwenvoetbal? Ok, hoewel het niveau, en te begrijpen, niet echt dat van de mannen evenaart, wordt er tegenwoordig wel een aardig potje gebald. Neen, niet potje… de tijd dat alleen cuploze halve mannen met ongeschoren beenharen het veld betreden ligt ver achter ons. Vrouwelijke voetbalsterren zijn hot en dat beseffen grote brands ook die zich maar al te graag verbinden aan de sport en zijn sterren. Zo ook Hublot.

Vandaag, 19u plaatselijke tijd (in Europa nu dus) wordt het FIFA Women’s World Cup 2023™ afgetrapt, zonder de Red Flames die helaas net te kort kwamen om zich van het eindtornooi te verzekeren. Het grootste toernooi in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal gaat door in Australië en Nieuw-Zeeland. Hublot zal aanwezig zijn als Official Timekeeper en de tijd bijhouden bij alle 64 wedstrijden van het toernooi, van de eerste wedstrijd in de groepsfase op Eden Park in Auckland tussen Nieuw-Zeeland en Noorwegen (1-0 ondertussen) vandaag tot de finale in Sydney op 20 augustus. Elke wedstrijd loopt op Hublot-tijd, vastgelegd door de iconische Big Bang-vormige vierde officialborden, LED-borden en de Hublot Big Bang e Gen 3, de luxe smartwatch van de horlogemaker die is gewijd aan het beste spel ter wereld, om de pols van alle Official Referees van de competitie.

Het damesvoetbal wordt steeds sterker en Hublot is er trots op de ontwikkeling ervan te ondersteunen en het verhaal van toewijding, uitmuntendheid en fair play de wereld in te brengen, om zo een nieuwe generatie fans en spelers te inspireren. Dit zal de derde keer zijn dat de Zwitserse horlogemaker de FIFA Women’s World Cup™ timet, na de officiële tijdwaarneming van de toernooien van 2015 en 2019 in respectievelijk Canada en Frankrijk. Sindsdien heeft Hublot zijn toewijding aan de groei van het vrouwenvoetbal vergroot door als Official Timekeeper te fungeren bij het UEFA European Women’s Championship™ en de UEFA Women’s Champions League™.

Een aantal ‘Hublot Friends of the Brand’ zal deelnemen aan het toernooi, waaronder Ada Hegerberg uit Noorwegen, de eerste winnares van de Ballon d’Or voor vrouwen in 2018, Alexia Putellas, tweevoudig Ballon d’Or winnares uit Spanje en Alex Morgan, die het veld op zal gaan in Australië en Nieuw-Zeeland als lid van het USA team, winnaars van de vorige twee edities van de FIFA Women’s World Cup™.

You May Also Like

Technogym en Dior laten je fitnessen in stijl

Een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal. Wat als het Technogym Research and ...

Unieke Tag Heuer Only Watch Carbon Monaco wordt geveild

Nummer 1/1 Op zes november gaat de Only Watch-veiling door, een veiling met als (goede) ...

Pagani Zonda 760 LH, het ex-liefje van Lewis Hamilton, in de prak gereden

Tunneltol ter waarde van zo’n 10 miljoen euro Dat de Pagani Zonda 760 LH ...