Het succes verlengd! Citroën dropt nog 1.000 extra exclusieve AMI Buggy’s

Nog meer karakter om het buitenleven anders te beleven…

Eén van onze test met het meeste fungehalte? De AMI Buggy. Wel, we hebben goed nieuws want na het duizelingwekkende succes in 2022 van de online verkoop van de 50 “My Ami Buggy Ultra Limited Edition” in Frankrijk stelt Citroën een nieuwe speciale serie van 1.000 stuks voor die beschikbaar zal zijn in 10 landen: Frankrijk, Italië, Spanje, België, Luxemburg, Griekenland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Marokko en Turkije.

De Citroën ‘My Ami Buggy II’ is onverschrokken en ‘vriendelijk’ zoals altijd.  Hij heeft geen deuren of dak en heeft een carrosseriekleur in kaki met felgele accenten. Een reeks decoratieve elementen geeft hem zijn unieke avontuurlijke karakter, zoals de wielkasten, de voor- en achterbumpers en de kenmerkende gouden wieldoppen.

Deze nieuwe editie is uitgerust met een reeks exclusieve accessoires, zoals doorzichtige deurkappen om de inzittenden te beschermen en een verwijderbare tas met rits in het midden van het stuurwiel om kleine dagelijkse spullen in op te bergen.

De verkoop vindt plaats op de Citroën Ami website https://www.citroen.be/ami op 20 juni om 13.00 uur. Het te kloppen record: 2 minuten en 53 seconden. Dit is de tijd die de snelste koper nodig had om het hele aankoopproces tijdens de eerste verkoop af te ronden. De eerste klanten worden medio september geleverd.

You May Also Like

De krachtigste SUV ter wereld: JEEP Trackhawk!

Een Jeep met 700 pk, daar kan je met de kinderen al eens mee ...

Dit is de trailer van F1 22

Inclusief de glitter & glamour van de F1 Altijd zelf al Max Verstappen, Charles ...

Is de Lucid Air de volgende Tesla-killer?

Arme Elon?  Er zijn er verschillenden die het pretenderen maar slecht weinigen gegeven…Tesla een ...