Het succes verlengd! Citroën dropt nog 1.000 extra exclusieve AMI Buggy’s

Nog meer karakter om het buitenleven anders te beleven…

Eén van onze test met het meeste fungehalte? De AMI Buggy. Wel, we hebben goed nieuws want na het duizelingwekkende succes in 2022 van de online verkoop van de 50 “My Ami Buggy Ultra Limited Edition” in Frankrijk stelt Citroën een nieuwe speciale serie van 1.000 stuks voor die beschikbaar zal zijn in 10 landen: Frankrijk, Italië, Spanje, België, Luxemburg, Griekenland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Marokko en Turkije.

De Citroën ‘My Ami Buggy II’ is onverschrokken en ‘vriendelijk’ zoals altijd.  Hij heeft geen deuren of dak en heeft een carrosseriekleur in kaki met felgele accenten. Een reeks decoratieve elementen geeft hem zijn unieke avontuurlijke karakter, zoals de wielkasten, de voor- en achterbumpers en de kenmerkende gouden wieldoppen.

Deze nieuwe editie is uitgerust met een reeks exclusieve accessoires, zoals doorzichtige deurkappen om de inzittenden te beschermen en een verwijderbare tas met rits in het midden van het stuurwiel om kleine dagelijkse spullen in op te bergen.

De verkoop vindt plaats op de Citroën Ami website https://www.citroen.be/ami op 20 juni om 13.00 uur. Het te kloppen record: 2 minuten en 53 seconden. Dit is de tijd die de snelste koper nodig had om het hele aankoopproces tijdens de eerste verkoop af te ronden. De eerste klanten worden medio september geleverd.

You May Also Like

Cruisen en tegelijk ter plaatse F1 kijken? Het kan met MSC Cruises

Wij kunnen Verder dan Spa-Francorchamps zijn we nog niet geraakt als het gaat om ...

Duurste reserve F1-piloot ooit amuseert zich dan maar offroad met F1 in de Outback

En daarvoor wordt hij in 2023 nog zo’n dikke 20 miljoen euro rijker Of ...

MenStyle Road Test: Volvo V60 T6 Recharge

Zweedse degelijkheid Is het niet Duitse degelijkheid? In principe wel maar als we Volvo ...