BOSS dropt Keith Haring-collectie

Boss Legends 

De kunst die Keith Haring maakte wordt soms popart genoemd, maar ook de termen graffiti-art en moderne kunst worden gebruikt. Met zijn cartoonachtige artworks en tekeningen maakte hij mensen bewust van politiek-maatschappelijke kwesties zoals aids, drugs en apartheid, en moedigde hij verandering, acceptatie en gemeenschapszin aan. Thema’s die drieëndertig jaar na zijn dood nog steeds actueel zijn.

De unieke kunstenaar en maatschappelijke activist Keith Haring omarmde de vrijheid van expressie door zijn eigen leven te leiden, iets wat ze bij Boss zien als een echte BOSS Legend. Zo heeft BOSS nu een collectie met nieuwe, exclusieve designs geïnspireerd door zijn iconische motieven.

You May Also Like

DS Automobiles defileerde op Paris Fashion Week

When cars meet fashion Afgelopen weken stond er een vloot van 25 DS 7 CROSSBACK ...

Gucci en Xbox brengen exclusieve game case op de markt

Een samenwerking in kader van 20 jaar Xbox en (bijna) 100 jaar Gucci Volgende ...

BMX-icoon Matthias Dandois heeft een eigen collectie bij Dockers

Vintage BMX cultuur en gemaakt om te bewegen als geen ander Voor negenvoudig flatland ...