BOSS dropt Keith Haring-collectie

Boss Legends 

De kunst die Keith Haring maakte wordt soms popart genoemd, maar ook de termen graffiti-art en moderne kunst worden gebruikt. Met zijn cartoonachtige artworks en tekeningen maakte hij mensen bewust van politiek-maatschappelijke kwesties zoals aids, drugs en apartheid, en moedigde hij verandering, acceptatie en gemeenschapszin aan. Thema’s die drieëndertig jaar na zijn dood nog steeds actueel zijn.

De unieke kunstenaar en maatschappelijke activist Keith Haring omarmde de vrijheid van expressie door zijn eigen leven te leiden, iets wat ze bij Boss zien als een echte BOSS Legend. Zo heeft BOSS nu een collectie met nieuwe, exclusieve designs geïnspireerd door zijn iconische motieven.

You May Also Like

Niet alleen het boekje, Playboy is nu ook een lingerie- en denimmerk

Ik ga om een Playboy zal nooit nog hetzelfde zijn De tijd dat Playboy ...

Adidas en Gucci droppen nieuwe samenwerking

High end fashion en sportswear gaan hier hand in hand  Het is niet de ...

Geen MIA’s, wel de cover van Vogue voor Angèle

Point made… Hoe ze in België omgaan met wereldsterren? Vraag dat aan Angèle. Alle ...