BOSS dropt Keith Haring-collectie

Boss Legends 

De kunst die Keith Haring maakte wordt soms popart genoemd, maar ook de termen graffiti-art en moderne kunst worden gebruikt. Met zijn cartoonachtige artworks en tekeningen maakte hij mensen bewust van politiek-maatschappelijke kwesties zoals aids, drugs en apartheid, en moedigde hij verandering, acceptatie en gemeenschapszin aan. Thema’s die drieëndertig jaar na zijn dood nog steeds actueel zijn.

De unieke kunstenaar en maatschappelijke activist Keith Haring omarmde de vrijheid van expressie door zijn eigen leven te leiden, iets wat ze bij Boss zien als een echte BOSS Legend. Zo heeft BOSS nu een collectie met nieuwe, exclusieve designs geïnspireerd door zijn iconische motieven.

You May Also Like

MenStyle geurtip: Jimmy Choo Man Aqua

Een zomers briesje  Parfums? Onze kast puilt uit maar dat neemt niet weg dat ...

Sylvie Meis schittert op Ibiza in bikini’s van ‘den Aldi’

Zelfs in bikini’s ‘van den Aldi’ De dag we lachen met ‘den Aldi’ is ...

Ben Affleck en Matt Damon maken samen film over Nike en Michael Jordan

Een legendarisch duo… euh trio. Wie heeft er ook zo genoten van ‘The Last Dance’, de ...