Kamping Kitsch strikt Zillion-baas Frank Verstraeten

Zillion-goeroe speelt op Kamping Kitsch Club exclusieve dj-set

Het grootste pretpark voor volwassenen van de Lage Landen pakt uit met een verrassing van formaat: voormalig dancinguitbater Frank Verstraeten zal een dj-set verzorgen op de Mijn Stage. Uiteraard, want voor Verstraeten heerst de leuze: the bigger, the better.

Op zaterdag 19 augustus neemt Frank Verstraeten de ‘mijn stage’ over van Kamping Kitsch Club voor een spectaculaire Kamping Zillion Show! De Man, The Legend, brengt er een exclusieve live-show met de nodige toeters en bellen in ware Zillion style. Recent gaf Verstraeten nog aan dat hij het eigenlijk te druk heeft voor dj-sets en dat niemand hem moest bellen, maar voor Kamping Kitsch Club maakt de oprichter van de befaamde discotheek Zillion graag een uitzondering. Enkel in Kortrijk kan je Verstraeten deze zomer aan het werk zien. Of hij ook zijn door Albanezen met een roze dildo gepenetreerde ex-maatje meepakt? Wie zal het zeggen…

Wat we dan wel exact mogen verwachten? Dat is nog een goed bewaard geheim. De held uit de jaren ’90 heeft de gewoonte een indrukwekkende show neer te zetten, met een voorliefde voor muziek van 25 jaar geleden en ongeziene lichtshow. Met in het kielzog van Verstraeten, een leger aan danseressen en special acts.

En dat het top wordt is een statement! Kamping Kitsch Club zit op ramkoers om alle records te breken. Het grootste pretpark voor volwassenen van de Lage Landen is reeds voor 74% uitverkocht. De organisatie pakt uit met maar liefst tien stages die op zaterdag 19 augustus op festivalterrein de Lange Munte in Kortrijk zullen staan: TAGMAG Circus, Oktoberfist Fest, Radio Topkaas, King’s Club, In Bed Met Hot Marijke, Mijn Stage, Spoiler Room, Slager Tente, Terror Tente en Mad Ambition by Pat Nutrition.

De volledige affiche maakt de organisatie pas bekend op 4 mei, eerder werden al wat namen gelost: denk aan Paul Elstak, dé happy hardcore-producer uit Nederland, Kate Ryan (mét kniezwengel), Push, D Devils, Lawine Boys,Tanja Dexters, Marc Coucke, Virtual Zone en De Snollebollekes.

Kamping Kitsch Club, zaterdag 19 augustus 2023, Lange Munte, Kortrijk.
Tickets vanaf 59 euro en die bestel je  HIER!

You May Also Like

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

Vlaamse Pareltjes LXXVII (77): Daphné Nivelles

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...