Wimbledon-winnares ruilt het Heilige gras voor OnlyFans

Game, set en match? 

Of Sofya Zhuk een balletje kan slaan? Laat duidelijk zijn dat ze altijd welkom is bij onze eigen Interclub tennisploeg. Zo was deze 23-jarige Russische ooit een echte belofte en won ze op haar vijftiende het juniorentoernooi op het heilige gras, Wimbledon.

Ondanks er een grote carrière op haar leek te wachten, liep het, net als bij vele andere beloftes in de sport, niet zoals gehoopt. Zo geraakte ze nooit hoger dan de 178ste plaats op de wereldranglijst en haalde ze als prof slechts één eindronde in een Grand Slam, de US Open waarin ze niet verder raakte dan de eerste ronde.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

Game, set en verloren match dus voor haar tenniscarrière. Toch blijft deze knapperd niet bij de pakken zitten en heeft ze zich ondertussen verzekerd van een nieuwe bron van inkomsten. Zo heeft ze een OnlyFans-account geopend. “Ik verzeker jullie dat er veel interessant materiaal aankomt”, laat ze weten. En als we als voorgerechtje de (zedige) foto’s op Instagram bekijken, kunnen we er ons al veel bij voorstellen.


 

You May Also Like

Dit staat er op het menu van Tom Brady en Gisele Bündchen

Water, water en heel veel groenten Fitte jongen Tom Brady begint op zijn 45ste morgen ...

Waag je kans: J.Lo is opnieuw single

Iemand op zoek naar een cougar Vier jaar lang mocht de voormalig MLB-held Alex ...

Vlaamse Pareltjes LXV (65): Jolien Seron

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...