Samsung viert 50 jaar BMW M met exclusieve smartphone

Slechts 1.000 stuks

Of wij ooit een Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition op de kop zullen tikken? De kans is klein want het is een samenwerking tussen BMW Korea en de plaatselijke telecomoperator SK Telecom naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van BMW’s sportdivisie.

De verpakking lijkt op de neus van de iconische M3 E30, die tussen 1986 en 1991 geproduceerd werd. De smartphone zelf doet dan weer denken aan de grille en motorkap van de huidige M3. In de verpakking vinden we nog meer leuke gadgets zoals een sleutelhanger in de M-kleuren, een miniatuurklokje, een sticker, een fotoboek en een poster.

Ook het startscherm van de Samsung S23 heeft een M-design. Zo verwijst het naar BMW Motorsport én is de BMW Vantage-app standaard geïnstalleerd. Met deze app blijven fans op de hoogte van evenementen die het merk organiseert of nieuwigheden rond de M-modellen. En het wordt nog beter, zo krijgen de gelukkigen die een S23 Ultra M Edition op de kop tikken ook nog een rijcursus van het BMW Driving Center.

 

You May Also Like

Hier is de gloednieuwe en volledig elektrische Volvo EX90

Quiet, Safe & Sustainable Daar gaat ze! Wie dan? De XC90. Die wordt vervangen ...

Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst… De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ ...