Dit was een zinderende Super Bowl, inclusief optreden Rihanna

Groot feest daar in Glendale, Arizona

Neen, geen Tom Brady aan de aftrap van de 57ste editie van de Super Bowl. De record QB haalde het dit jaar niet nadat ze in een vroeg stadium in de race naar de felbegeerde ‘bowl’ het onderspit moesten delven tegen de Dallas Cowboys. Het werd meteen ook zijn afscheid van de NFL. En zo stappen nieuwe helden op, Patrick Mahomes bijvoorbeeld.

Die leidde, nota bene half geblesseerd, zijn Kansas City Chiefs naar een overwinning tegen de Philadelphia Eagles. 38-35 en “niets kon me van dat veld afhouden”, aldus de nieuwe golden boy van de NFL. Hieronder zie je de beelden van de match met vooral een zinderend slot.

(omwille van NFL-copyrights is de video helaas enkel te bekijken via de link)

Nu, het was niet alleen American Football wat de klok sloeg. Zo staat de Super Bowl ook gekend om zijn Half Time Show. Alle grote der aarden, van de The Rolling Stones, over Michael Jackson, tot Jennifer Lopez, Shakira, Coldplay, Britney Spears en een ‘Tettekereus met Janet Jackson’ Justin Timberlake maakten al de honneurs waar op het telkens slechts dertien minuten durende concert.

Vannacht was het de beurt aan Rihanna, die op haar 34ste en zwanger zo bleek, één van haar hoogtepunten bereikte… van haar carrière weliswaar.

Of hoe Cara Delevingne op Instagram zette…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne)


(omwille van NFL-copyrights is deze video helaas enkel te bekijken via de link)

Cover: Cara Delevingne

You May Also Like

‘Het Zesde Metaal’ heeft dit weekend wilde plannen (interview)

Zondag 28 februari, noteer maar al in uw agenda! Dan zal ‘Het Zesde Metaal’ ...

Geen Zoute Grand Prix in 2020? Dan doen we een Durbuy GT Tour!

LADIES & GENTLEMEN, START YOUR ENGINES… ON A DIFFERENT DATE! Het Coronavirus hakt er ...