Wat doet die BMW i4 in het Centraal Station?

Het station van Antwerpen Centraal wordt voor twee weken omgetoverd in een heuse 3D-animatietoneel. BMW en Clear Channel plaatsen een tweezijdig LED-scherm van liefst 100 vierkante meter in de stationshal, die het toneel wordt van een animatie van de elektrische BMW i4.

Het is de eerste keer dat een 3D-scherm van dergelijke omvang in België wordt gebruikt. Meteen een mooie primeur voor de Belgische marktleider BMW aan het begin van het Autosalon in Brussel, en een mooie teaser voor wie vanuit Antwerpen met de trein naar het Autosalon afzakt.

‘In communicatie is het steeds de vraag hoe je de echte emoties van het rijden met een BMW kan overbrengen. Met deze unieke creatie komen we aardig in de buurt’, stelt marketingdirecteur Ewoud Van der Heyden van BMW Belux.

‘Altijd klaar om de grenzen van creativiteit te verleggen, zijn we trots om dit Giant 3D Screen voor het eerst in België te onthullen. Deze totaal vernieuwende campagne met BMW nodigt het publiek uit voor een 100% immersieve ervaring. Het Autosalon is natuurlijk het ideale moment voor een dergelijke lancering,” legt Gaël Nyssens, hoofd van Urban Media bij Clear Channel, uit.

De actie loopt tot 26 januari en is het resultaat van een samenwerking tussen BMW, Rapport, Initiative, Urban Media & Clear Channel.

You May Also Like

Win jij een een unieke, op maat gemaakte Porsche-ervaring op circuit?

Waag je kans! Ben je gepassioneerd door autoracen? Heb je al ervaring met een ...

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

Lamborghini Countach uit ‘The Wolf of Wallstreet’ staat te koop

Wie weet ben jij wel de nieuwe Jordan Belfort Een van onze favoriete films? ...