Deze LEGO Ford GT bezorgt je uren speelplezier

Speelgoed voor mannen

Altijd al een Ford GT gewillen? Dan is het nu het moment. Al moet je hem wel zelf bouwen en hebben we het over een schaalmodel op 1:12. We hebben het over de LEGO Ford GT, een onderdeel uit van de LEGO Technic serie en bedoeld voor de oudere LEGO-liefhebbers onder ons.

En het gaat verder dan 1.466 steentjes in elkaar te knutselen. Zo moet je als een echte automotive-ingenieur zelf de echt werkende motor met bewegende zuigers die in verbinding staat met de achteras bouwen.

Maak maar al plaats in de kast om dit pronkstuk, gebaseerd op de Ford GT 2022, van 9 cm hoog, 39 cm lang en 18 cm breed een mooie plaats te geven. Kostprijs? Zo’n 119 euro. Vanaf 1 maart 2023 HIER te bestellen.

You May Also Like

Van deze Hyundai’s worden wij wild

Bij deze de RN22e en de N Vision 74 Groot feest bij Hyundai waar ...

Wout Van Aert en Max Verstappen duelleren om snelste pitstop

Red Bull kom weer met een spectaculair promofilmpje  In aanloop van de GP van ...