Deze LEGO Ford GT bezorgt je uren speelplezier

Speelgoed voor mannen

Altijd al een Ford GT gewillen? Dan is het nu het moment. Al moet je hem wel zelf bouwen en hebben we het over een schaalmodel op 1:12. We hebben het over de LEGO Ford GT, een onderdeel uit van de LEGO Technic serie en bedoeld voor de oudere LEGO-liefhebbers onder ons.

En het gaat verder dan 1.466 steentjes in elkaar te knutselen. Zo moet je als een echte automotive-ingenieur zelf de echt werkende motor met bewegende zuigers die in verbinding staat met de achteras bouwen.

Maak maar al plaats in de kast om dit pronkstuk, gebaseerd op de Ford GT 2022, van 9 cm hoog, 39 cm lang en 18 cm breed een mooie plaats te geven. Kostprijs? Zo’n 119 euro. Vanaf 1 maart 2023 HIER te bestellen.

You May Also Like

BMW iX5 Waterstof proefvloot gelanceerd in Antwerpen

  De toekomst? In tijden waar op brandstofaangedreven auto’s steeds meer verstoten worden, wordt ...

BMW i4 begint met eDrive40 en M50 en dit zullen ze kosten

Doet Elon Musk al in zijn broek?  De volgende in de rij die een ...

BMW plaatst X7 uit de zon

Wel in de schaduw… BMW kent wel een paar modellen waar je of voor, ...