Deze ID. Buzz is er voor echte patsers

Patsergedrag 

Eén van dé auto’s van afgelopen jaar is de VW ID. Buzz, een moderne en elektrische variant van hét hippiebusje allertijden, de T1 en T2 uit de jaren ’50 en ’60. Voor wie dit busje nog niet hip genoeg is en denkt, laten we het ook ineens wat pimpen is er de bodykit van Prior Design.

De bodykit, voorlopig in twee kleuren (wit-grijs) en met zwarte grill, dikke splitter, extra zijschorten, diffuser, dakspoiler, speciale velgen en een verlaagde ophanging maken er een echte patserbak van.

Ook werden er beelden vrijgegeven van een rood-zwarte ID. Buzz die het ‘iets’ beschaafder houdt met een minder uitgesproken diffuser achteraan. Kostprijs of lancering van deze bodykit? Voorlopig nog een goed bewaard geheim.

Daarnaast krijgen we nog een beeld van een rood-zwarte ID. Buzz die minder geprononceerde diffusor krijgt achteraan, maar wel nog steeds de Rotiforms en hetzelfde spoilerwerk lijkt te hebben. Prijzen of een concrete lanceringsdatum zijn er jammer genoeg nog niet van deze bodykit.

You May Also Like

Eerste tests Porsche Taycan unaniem: Dit is de Tesla-Killer

Alle details worden binnen één maand onthuld… Niettegenstaande konden de heren van het erg ...

Ook de Jeep Wrangler gaat aan de stekker

Zelfs de Jeep der Jeeps zwicht… In 1941 liet de legendarische Willys MA/MB, het ...