Bowers & Wilkins en McLaren komen met dikke headphone

de Px8 McLaren Edition

Dat de mannen in Worthing al langer bezig zijn met automotive, konden wij in levende lijve ervaren toen we een jaar of vijf geleden zelf uitgenodigd werden door Bowers & Wilkins om hun nieuwste creaties te tonen en hun samenwerking met Volvo in de kijker te zetten.

 

Nu slaan ze de handen in elkaar met het genormeerde McLaren, een andere Britse grote en toonaangevende speler als het gaat om flitsende bolides én een heus F1-team. Het resultaat? De Px8 McLaren Edition, een mooie headphone met volledig noise-cancelling. Het heeft echter geen zin om deze headphone op je kopje te plaatsen tijdens een ritje met een McLaren als je toch wilt genieten van een brullende V6 of V8 in jouw nek.

 

Het is trouwens niet de eerste samenwerking tussen de twee Britse grootmachten. Zo voorziet Bowers & Wilkins al veel langer de audio in McLarens heerlijke bolides. Kenmerkend deze samenwerking zijn uiteraard de typische oranje/grijze McLaren-kleuren die we op de Px8 terugvinden. Iets wat we ook al terugvonden en uittestten in de samenwerking van McLaren met Tech-gigant One Plus.

Het geluid is, zoals het hoort voor een Bowers & Wilkins, kraakhelder met dank aan hun geavanceerde ruisonderdrukking-technologie ofwel ANC. Zo zitten er in de koptelefoon zes microfoons die samenwerken om uitgaand geluid te meten, erop in te spelen en zo een helder stemgeluid met exceptionele ruisonderdrukking aan te bieden. Kostprijs? Zo’n 600 euro en te bestellen HIER.

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: Met de Alfa Romeo 4C naar de Alfa Romeo GTAm

“Jens, zin om nummer 000/500 van de Alfa Romeo GTAm te komen aanschouwen?“ De ...

Johnnie Walker viert 200ste verjaardag met boeiende cocktail aan creatieve acties

“The man who walked around the world“ Johnnie Walker viert zijn 200ste verjaardag met ...

Hier is de gloednieuwe en volledig elektrische Volvo EX90

Quiet, Safe & Sustainable Daar gaat ze! Wie dan? De XC90. Die wordt vervangen ...