Zangeres en Anderlecht-WAG Emma Heesters verwent zichzelf met nieuwe Maserati

Het gaat Emma voor de wind…

Hoewel het bij haar man, Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt een pak minder vlot verloopt, gaat het Emma Heesters wel voor de wind. De knappe Nederlandse zangeres en YouTubester die met singles ‘Zwaartekracht’ met Regi en ‘Rendez-vous’ met Metejoor al een hele tijd niet weg te branden is in de Vlaamse hitlijsten heeft zichzelf dan ook een mooi cadeautje gedaan, een Maserati Ghibli Modena S.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Het verschil met haar vorige, ook al Maserati? Eentje met een upgrade, zowel qua kilometers als opties en eentje die nog sneller gaat. Onderhuids vinden we een drieliter V6 met zo’n 420 pk (en 580 NM koppel). Dit doet deze bolide in minder dan 5 seconden naar 100 km/u spurten om nadien pas halt te houden bij 286 km/u.

Kostprijs? In Nederland, waar ze een ander systeem van taksen hebben… zo’n 160.720 euro. En of liedjes zingen en ‘YouTuben’ lucratieve bezigheden zijn. Oh ja, niet alleen haar Maserati is iets waarvoor we ons hoofd draaien. Kijk anders ook hier maar eens naar…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

You May Also Like

Ook de Jeep Wrangler gaat aan de stekker

Zelfs de Jeep der Jeeps zwicht… In 1941 liet de legendarische Willys MA/MB, het ...

Eerste tests Porsche Taycan unaniem: Dit is de Tesla-Killer

Alle details worden binnen één maand onthuld… Niettegenstaande konden de heren van het erg ...