Zangeres en Anderlecht-WAG Emma Heesters verwent zichzelf met nieuwe Maserati

Het gaat Emma voor de wind…

Hoewel het bij haar man, Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt een pak minder vlot verloopt, gaat het Emma Heesters wel voor de wind. De knappe Nederlandse zangeres en YouTubester die met singles ‘Zwaartekracht’ met Regi en ‘Rendez-vous’ met Metejoor al een hele tijd niet weg te branden is in de Vlaamse hitlijsten heeft zichzelf dan ook een mooi cadeautje gedaan, een Maserati Ghibli Modena S.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Het verschil met haar vorige, ook al Maserati? Eentje met een upgrade, zowel qua kilometers als opties en eentje die nog sneller gaat. Onderhuids vinden we een drieliter V6 met zo’n 420 pk (en 580 NM koppel). Dit doet deze bolide in minder dan 5 seconden naar 100 km/u spurten om nadien pas halt te houden bij 286 km/u.

Kostprijs? In Nederland, waar ze een ander systeem van taksen hebben… zo’n 160.720 euro. En of liedjes zingen en ‘YouTuben’ lucratieve bezigheden zijn. Oh ja, niet alleen haar Maserati is iets waarvoor we ons hoofd draaien. Kijk anders ook hier maar eens naar…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

You May Also Like

Breng je auto in topconditie voor de zomer

Is jouw auto klaar voor de zomer? Misschien heeft je wagen afgelopen winter vaker ...

MenStyle Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...

Nieuwe (elektrische) Hummer beweegt als een krab

Als een wat?  Je ziet ze hoe langer hoe minder, de Hummers in het ...