Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende

Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die niet helemaal mee zijn. Het was afgelopen weekend de GP F1 in Zandvoort Nederland. Toch was het niet alleen Max Verstappen die punten scoorde, ook Lando Norris, met zijn zevende plaats zes om precies te zijn. Ook scoorde hij naast de baan. Hoe? Zijn liefdesleven ‘slipperte’ afgelopen weken wat in het slop en de goedlachse F1-coureur ging dan maar vol aan het swipen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Neen, niet op Tinder, dat is wat te gewoontjes voor beroemdheden en miljonairs, wel op de exclusievere datingap Raya. En wie kwam hij daar tegen? De ravissante Sylvana IJsselmuiden. Een match was het vervolg. Het was trouwens niet de enige waarmee hij een match vormde, ook met de mooie Randi Hartman scoorde hij punten.

Of er effectief ook een date volgde? Aan Radio 538-presentator Robert Jensen liet Sylvana weten: “Neeee. Ik vind het gewoon grappig, ik stuurde ‘hoi’ maar ja, hij was aan het racen.” Geen date dus maar laat duidelijk zijn dat Lando, overigens een halve Belg, wel smaak heeft.

 

 

You May Also Like

Een photoshoot tijdens Corona? “Temptation” Angelique laat zien dat het kan!

With a little help from her friends… We hadden het Premier Wilmès tijdens haar ...

Silvana is het nieuwe BOBO-meisje

In de voetsporen van heel wat mooi en bekend volk… Noem één kledingzaak die ...

Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ...