Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende

Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die niet helemaal mee zijn. Het was afgelopen weekend de GP F1 in Zandvoort Nederland. Toch was het niet alleen Max Verstappen die punten scoorde, ook Lando Norris, met zijn zevende plaats zes om precies te zijn. Ook scoorde hij naast de baan. Hoe? Zijn liefdesleven ‘slipperte’ afgelopen weken wat in het slop en de goedlachse F1-coureur ging dan maar vol aan het swipen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Neen, niet op Tinder, dat is wat te gewoontjes voor beroemdheden en miljonairs, wel op de exclusievere datingap Raya. En wie kwam hij daar tegen? De ravissante Sylvana IJsselmuiden. Een match was het vervolg. Het was trouwens niet de enige waarmee hij een match vormde, ook met de mooie Randi Hartman scoorde hij punten.

Of er effectief ook een date volgde? Aan Radio 538-presentator Robert Jensen liet Sylvana weten: “Neeee. Ik vind het gewoon grappig, ik stuurde ‘hoi’ maar ja, hij was aan het racen.” Geen date dus maar laat duidelijk zijn dat Lando, overigens een halve Belg, wel smaak heeft.

 

 

You May Also Like

Emily Ratajkowski verdient via NFT 175.000 dollar met oude bikinifoto

Op zes minuten verdiend… Zo lang, of beter zo kort heeft het geduurd om ...

Wij werden geïnspireerd door knapperd Jill Cnudde

Feel good het weekend in? Wél, als er één iemand is die ons instant ...