Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende

Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die niet helemaal mee zijn. Het was afgelopen weekend de GP F1 in Zandvoort Nederland. Toch was het niet alleen Max Verstappen die punten scoorde, ook Lando Norris, met zijn zevende plaats zes om precies te zijn. Ook scoorde hij naast de baan. Hoe? Zijn liefdesleven ‘slipperte’ afgelopen weken wat in het slop en de goedlachse F1-coureur ging dan maar vol aan het swipen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Neen, niet op Tinder, dat is wat te gewoontjes voor beroemdheden en miljonairs, wel op de exclusievere datingap Raya. En wie kwam hij daar tegen? De ravissante Sylvana IJsselmuiden. Een match was het vervolg. Het was trouwens niet de enige waarmee hij een match vormde, ook met de mooie Randi Hartman scoorde hij punten.

Of er effectief ook een date volgde? Aan Radio 538-presentator Robert Jensen liet Sylvana weten: “Neeee. Ik vind het gewoon grappig, ik stuurde ‘hoi’ maar ja, hij was aan het racen.” Geen date dus maar laat duidelijk zijn dat Lando, overigens een halve Belg, wel smaak heeft.

 

 

You May Also Like

Cruisen en tegelijk ter plaatse F1 kijken? Het kan met MSC Cruises

Wij kunnen Verder dan Spa-Francorchamps zijn we nog niet geraakt als het gaat om ...

MenStyle YouTube kijk-tip: Yaers Fashion TV

Voor zij die houden van mooie vrouwelijke rondingen Als we aan catwalk-modellen denken, zien ...

Vlaamse babes maken Ibiza onveilig

Dat hier een klein feestje is… Ja wij zijn op Ibiza en ja het ...