Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende

Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die niet helemaal mee zijn. Het was afgelopen weekend de GP F1 in Zandvoort Nederland. Toch was het niet alleen Max Verstappen die punten scoorde, ook Lando Norris, met zijn zevende plaats zes om precies te zijn. Ook scoorde hij naast de baan. Hoe? Zijn liefdesleven ‘slipperte’ afgelopen weken wat in het slop en de goedlachse F1-coureur ging dan maar vol aan het swipen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Neen, niet op Tinder, dat is wat te gewoontjes voor beroemdheden en miljonairs, wel op de exclusievere datingap Raya. En wie kwam hij daar tegen? De ravissante Sylvana IJsselmuiden. Een match was het vervolg. Het was trouwens niet de enige waarmee hij een match vormde, ook met de mooie Randi Hartman scoorde hij punten.

Of er effectief ook een date volgde? Aan Radio 538-presentator Robert Jensen liet Sylvana weten: “Neeee. Ik vind het gewoon grappig, ik stuurde ‘hoi’ maar ja, hij was aan het racen.” Geen date dus maar laat duidelijk zijn dat Lando, overigens een halve Belg, wel smaak heeft.

 

 

You May Also Like

Zo viert J.Lo haar 52ste verjaardag…

Dansend en zingend op een boot! Miljoenen platen heeft ze al verkocht die Jennifer ...

Max Verstappen maalt eerste rondjes in 2022… op ijs

Kreeg hij de banden van zijn F1-bolide wel op temperatuur?  F1-wagens en koude banden? ...

Het eerste (bad-)interview: Miss Exclusive Kimbery Bosman

Het was ons een avondje wel. Met een dikke zwarte patserbak (nieuwe Jeep Wrangler Sahara) ...