De Ducati SFV4 STO is een Lamborghini op twee wielen

Logisch toch? 

Wat als Ducati en Lamborghini de handen in elkaar slaan? Dan krijg je heerlijk speelgoed. Wat dacht je van de Ducati Diavel 1260 Lamborghini? Wél, het kan, wat ons betreft, nog bruter. Zo presenteerden Ducati en Lamborghini aan de vooravond van de MotoGP in Misano een  Streetfighter V4 ‘STO’. Een supernaked monster dat uitgerust is met exclusieve extra’s.

De SFV4 STO is een custom supernaked die zijn inspiratie heeft gehaald bij de Lambo’s Huracan STO, inclusief de speciale ‘Citrae Verde’ Lamborghini kleurstelling. Verder heeft deze SFV4 STO ook een full titanium Akrapovic met carbon elementen.

Bovenop de 630 exclusieve exemplaren worden er ook nog eens 63 stuks gebouwd voor Lamborghini-klanten. Dit monster krijgt nog personaliseringsmogelijkheden, een bijpassende race-overall, handschoenen en helm.

Prijzen? Die zijn niet gedeeld al lijkt het ons sowieso een rib uit het lijf te kosten.

You May Also Like

When The sky is The Limit…Bugatti Bolide (Video)

BB is BP…Buitenaards Punt!  1.850 pk, 1.850 Nm en dit voor 1.240 kilogram op ...