De Ducati SFV4 STO is een Lamborghini op twee wielen

Logisch toch? 

Wat als Ducati en Lamborghini de handen in elkaar slaan? Dan krijg je heerlijk speelgoed. Wat dacht je van de Ducati Diavel 1260 Lamborghini? Wél, het kan, wat ons betreft, nog bruter. Zo presenteerden Ducati en Lamborghini aan de vooravond van de MotoGP in Misano een  Streetfighter V4 ‘STO’. Een supernaked monster dat uitgerust is met exclusieve extra’s.

De SFV4 STO is een custom supernaked die zijn inspiratie heeft gehaald bij de Lambo’s Huracan STO, inclusief de speciale ‘Citrae Verde’ Lamborghini kleurstelling. Verder heeft deze SFV4 STO ook een full titanium Akrapovic met carbon elementen.

Bovenop de 630 exclusieve exemplaren worden er ook nog eens 63 stuks gebouwd voor Lamborghini-klanten. Dit monster krijgt nog personaliseringsmogelijkheden, een bijpassende race-overall, handschoenen en helm.

Prijzen? Die zijn niet gedeeld al lijkt het ons sowieso een rib uit het lijf te kosten.

You May Also Like

Deze BMW verandert met één druk op de knop van kleur

Ideaal voor zij die niet kunnen kiezen welke kleur wagen ze willen… BMW heeft ...

Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey, laat het beest los

De echte baby-Urus?  Heren, en ook dames, die Cupra wat kennen hebben ongetwijfeld al ...

Autowereld ‘Supercar Story’ gaat laatste week in met een bom

Of zelfs een paar… De tentoonstelling Supercar Story overtreft de stoutste verwachtingen. Met meer ...