Thuisspelers “1984” zullen (bijna) uitverkocht The Day Before Tomorrow afsluiten

“Het laatste weekend van de zomer is van ons”

De laatste 700 tickets voor de negende editie van The Day Before Tomorrow vliegen stilaan de deur uit. Dat betekent dat voor het tweede jaar op rij opnieuw zo’n 15.000 festivalgangers uit hun dak zullen gaan in het Park Van Brasschaat op de muziek van onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Regi & Pauline, Ronny Retro of thuisspelers 1984. 1984, oftewel Nathan ‘N8N’ Ambach en Dj Nicolaz, debuteerde vorig jaar nog in Brasschaat. “Op één dag, met één concert werden we plots relevant.”

“Jarenlang werden we bestempeld als ‘het kleine broertje’ dat rond de nationale feestdag, net voor TML, plaatsvond. Terwijl we altijd totaal onafhankelijk een eigen koers vaarden. Met de tweede uitverkochte editie op rij gooien we dus eindelijk die stempel van ons af. We claimen voortaan ook het laatste weekend van augustus als ons weekend om de zomer af te sluiten. Noteer alvast het tiende jubileum van TDBT in 2023; zaterdag 26 augustus”, vertelt Marc Reijntjes van TDBT.

Maar eerst nog deze negende editie tot een goed einde brengen. Voor 1984 wordt het een blij weerzien. Het nevenproject van Nathan ‘N8N’ Ambach en Dj Nicolaz kreeg in 2021 zijn vuurdoop op The Day Before Tomorrow. “Sindsdien is het erg hard gegaan voor ons”, laat N8N weten vanuit Miami. “Toch blijft het erg speciaal om opnieuw TDBT te kunnen afsluiten als headliner. Met veel enthousiasme werkten we aan een nieuwe set die zowel jong als oud zal meenemen in een waanzinnige muzikale trip doorheen de tijd. Het concept blijft hetzelfde: Eighties inspired mash-ups met classic hits uit de 90’s house in combinatie met een visuele show op reuze ledschermen.” ​

The Day Before Tomorrow Praktisch
Waar: Park Van Brasschaat (Brasschaat/Antwerpen)
Wanneer: Zaterdag 27 augustus vanaf 12u
Tickets en info: https://www.thedaybeforetomorrow.be/
TDBT X COLLECTION ANTWERP: https://xcollectionantwerp.com/pages/tdbt-x-collection-antwerp

You May Also Like

De nieuwe SmegAR app, voor iedereen met oog voor design

Smeg tovert virtuele 3D keukentoestellen in je huis De tijd dat keukens en keukentoestellen ...

Teaser Foutste Festival Ever! This was MenStyle @Kamping Kitsch Club XXL!

15.000 gekke feestvierders grasduinden afgelopen dagen door hun kleerkast op zoek naar de foutste outfit, ...