Goed nieuws: Autosalon van Brussel is verre van dood en gaat voor jubileumeditie

Nummer 100

Noteer maar al in je agenda: van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023 zal in Brussels Expo de honderdste editie van het Brusselse Autosalon doorgaan, iets waar wij, car enthousiastics, alleen maar blij om kunnen zijn.

Of we net als een paar jaar geleden een Tv-reportage met Leylah Alliet gaan draaien? Zeg nooit nooit. Nooit nooit zeggen is trouwens iets wat Belgisch grootste invoerder, D’ieteren ook zal zeggen. Daar waar ze de vorige editie nog links ging laten liggen, is hun komst nu al bevestigd én, dit met alle merken van de groep. Zo zijn we zeker dat Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra paleis 11 zal inpalmen en dat er misschien zelfs nog plaats is om de meest iconische merken binnen de groep, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Rimac een plaatsje te geven. Ook andere grote merken zouden ondertussen ook hun komst bevestigd hebben.

Febiac, organisator van het ganse feestje gaan er ook een unieke jubileumeditie van maken. “De evolutie in onze sector is zo indrukwekkend dat er bijzonder veel te vertellen is. Ons doel is om met dit 100ste Autosalon de toekomst in te luiden. Het is geen vervolg op de 99 vorige edities, maar wel de eerste van een nieuwe reeks”, aldus Gabriel Goffoy, Directeur Communicatie en Events. Voor meer informatie over het nieuwe concept en de feestelijkheden zullen we nog even geduld mogen uitoefenen. Dat zal pas in oktober 2022 bekend gemaakt worden.

Wij zijn er nu al klaar voor!

You May Also Like

Porsche lanceert met Targa 4S Heritage design een verzamelobject

Voor wie een gewone Targa niet goed genoeg is… Afgelopen week lieten we je ...

MenStyle on Tour: Mini Autosalon bij Porsche, Bentley en Lamborghini

Dreamcars spotten… Geen autosalon dit jaar. Wat voor ons telkens één van de hoogtepunten ...

Hier is de nieuwe Lamborghini Revuelto

Een V12 aan de stekker als opvolger voor de Aventador De laatste Aventador is nog ...