Lanvin, de zonnebril voor de hippe man

Laat het zonnetje maar schijnen

Lanvin onthult de nieuwe exclusieve zonnebrillen voor lente/zomer 2022 voor hem die het JL-monogramlogo dragen met de initialen van de legendarische Jeanne Lanvin, oprichter van het Franse Haute Couture House. Gemaakt van premium materialen, draagt de bij uitstek mannelijke vorm details van de karakteristieke verfijning en aandacht voor detail van het merk, met een eigentijdse, stijlvolle allure die tijdloze strengheid combineert met Lanvin’s kenmerkende verfijning.

Het navigatorsilhouet van de lichtgewicht goudkleurige metalen JL-zonnebril voor hem heeft een subtiel, onderscheidend gegroefd ontwerp dat langs de pootjes loopt, aangevuld met comfortabele acetaatuiteinden. Bovenaan is het JL-monogramlogo een discrete maar iconische herinnering aan de identiteit van het merk, terwijl de siliconen neuspads van het Lanvin-signatuurlogo zijn voorzien. Voorgesteld in klassiek massief karamel, groen en blauw, zijn de lenzen ook verkrijgbaar in een moderne gradiënt petroltint. Richtprijs? 249,90 euro.

 

Met zijn mannelijke rechthoekige vorm en lichtgewicht acetaatconstructie is deze JL-zonnebrilstijl voor hem een ​​tijdloze klassieker. Het kenmerkende, driedimensionale JL-monogramlogo, in hoog reliëf op de metalen rand, markeert de pootjes. In de kleuren donker Havana en karamel wordt het montuur aangevuld met blauwe glazen; terwijl de zwarte en Havana-kleuren respectievelijk groene en bruine lenzen hebben. Richtprijs: 119,90 euro

 

De exclusieve JL-stijlen voor zonnebrillen worden wereldwijd verkocht in geselecteerde warenhuizen, speciaalzaken en eersteklas zon- en optiekwinkels; het model LNV120S is ook verkrijgbaar in Lanvin-boetieks en online op www.lanvin.com.

You May Also Like

Ben Affleck en Matt Damon maken samen film over Nike en Michael Jordan

Een legendarisch duo… euh trio. Wie heeft er ook zo genoten van ‘The Last Dance’, de ...