BMW viert 50 jaar BMW M met Fan Day op 25 en 26 juni op het Circuit van Zolder

Wie is erbij?

BMW M, de sportieve tak van BMW, blaast dit jaar 50 kaarsjes uit en dat viert BMW Group Belux op zaterdag 25 en zondag 26 juni met de tweede BMW M Fan Day op Circuit Zolder. Het recordcijfer van meer dan 10.000 verwachte bezoekers illustreert de grote begeestering die in België leeft voor het iconische merk.

De BMW M Fan Day is terug van weggeweest na twee jaar afwezigheid. Volgende week komen meer dan 10.000 BMW-fans naar Zolder om samen de vijf decennia van BMW M te vieren. Het wordt een weekend vol adrenaline, power, iconische designs en onbegrensd rijplezier.

Op het programma van de BMW M Fan Day staat: meerijden in een driftende BMW met een BMW Driving Instructor, exclusieve previews van nieuwe BMW M modellen,  een BMW Lifestyle Shop, een fantastisch kidsparcours, een wedstrijdje BMW sim racing, foodtrucks, enzovoort. Naast het circuit-rijden kan u onze’s BMW nog beter leren kennen tijdens een rijvaardigheidstraining.

Eén van de hoogtepunten van de tweedaagse is de aanwezigheid van maar liefst 11 van de 19 BMW Art Cars, die op het circuit worden tentoongesteld. Het is de allereerste keer in de geschiedenis dat een land de kans krijgt om zoveel BMW Art Cars samen te brengen op één locatie.

Kortom, het wordt een volledig weekend gevuld met pure BMW M passie voor jong en oud. Zorg dat u erbij bent en vier samen met ons 50 jaar BMW M! Inschrijven is gratis en verplicht en kan via deze link: https://www.bmw-form.be/m-fan-days

You May Also Like

MenStyle Road Test: BMW X5 M

Dodelijk vertrouwd… Jaloers maar gegund, dat was het gemiddelde bericht in onze mailbox afgelopen ...

Nog krachtiger! BMW lanceert M8 Competition

Nog sneller… Recent onderzoek heeft uitgewezen dat BMW-rijders het snelst van auto wisselen. Niet ...

MenStyle Road Test: Jeep Wrangler 4xe

Voor een boswandeling in stilte… De oerman van alle terreinwagens? De Jeep Wrangler. Een ...