Peloton de Paris opent zijn gloednieuwe flagshipstore op de Bruul in Mechelen

Dé ultieme hangout spot & speciaalzaak voor de sportieve fietser!

De concept store van het Belgische cycling wear label “Peloton de Paris”, initieel gelegen in de Hoogstraat, is verhuisd naar een nieuwe toplocatie in Mechelen, op de Bruul 106! Voor wielerfanaten voelt de nieuwe shop als thuiskomen, zowel qua beleving als qua assortiment.

Verder vind je in deze gloednieuwe concept store een super gezellige zetelhoek, een groot scherm voor het volgen van wielerwedstrijden, een zeer uitnodigende design toog met heerlijk gebak en verse koffie,… en kan je er ook gezonde maaltijdboxen van The Foodmaker verkrijgen. Kortom, je zou hier makkelijk een hele dag kunnen doorbrengen! En je koersfiets kan je gewoon kwijt aan het fietsenrek mét een eigen slot. Het gigantische pand herbergt ook, naast  een magnifieke winkelruimte en een prachtige binnentuin, de kantoren van Peloton de Paris waardoor het team heel makkelijk de vinger aan de pols kan houden inzake klantbeleving. 

Immens aanbod van producten: kleding, accessoires & eten

De gloednieuwe flagshipstore weerspiegelt alles wat een koersliefhebber nodig heeft zowel qua totaalbeleving als qua aanbod. Met de nieuwe shop heeft Peloton de Paris er resoluut voor gekozen om het al ruime assortiment nog meer uit te breiden. Naast de eigen unieke én performante fietskledij waaronder tevens de 100% duurzame RECON lijn, lifestylekledij en diverse accessoires waaronder bikepacking zakken, drinkbussen, petjes, kousen, neck warmers, shoe covers, koffie mugs,… kan de sportieve fietser in de nieuwe shop ook verschillende andere leuke spullen terugvinden. De wondermooie flagshipstore wordt vanaf heden dé nieuwe hangout spot voor de sportieve fietser en de Peloton de Paris Community!

De nieuwe Peloton de Paris collectie

Breed gestreepte, kleurrijke jerseys, jerseys met een artistiek streepjespatroon en felle PLTN letters, een rode broek,… Aan het mooie assortiment van Peloton de Paris werden weer tal van nieuwe, toffe items toegevoegd. “We hebben enkele bestsellers in nieuwe kleuren uitgebracht. Verder komen we later op het seizoen met een gravel shorts (losse fietsshort) en een ultra lichtgewicht Merino Short Sleeve Jersey (naast nog enkele andere toevoegingen). Daarnaast breiden we ook onze casual wear collectie uit met o.a. een joggingbroek en enkele nieuwe, coole  t-shirts waaronder een drieluik t-shirt collectie die hommage biedt aan drie legendarische beklimmingen (Ventoux, Alpe d’Huez en Galibier)”, aldus Wendy Janssens, mede zaakvoerder & woordvoerder.

Info, special rides, contact & verkrijgbaarheid
De gloednieuwe flagshipstore van Peloton de Paris bevindt zich op de Bruul 106 in Mechelen. Deze is van maandag tot zaterdag doorlopend open van 10.00u tot 18.00u. Online kan je terecht via de webshop.

Foto’s:
– “Kramon”
– Sam Cornette

 

You May Also Like

Dit verdient een monteur bij Scuderia Ferrari

Een C4?  Een weekendje geen F1 maar dat neemt niet weg dat we eens ...

Milaan gewekt met het geluid van een Alfa Romeo F1

Ter gelegenheid van zijn 112e verjaardag Op de 112e verjaardag van de oprichting van ...

Dit is de nieuwe auto van ‘familieman’ Cristiano Ronaldo

Happy Birthday CR7 Cristiano Ronaldo mocht 37 kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen en daar ...