Wordt volkscafé ‘Den Trippel’ onze nieuwe hotspot?

Wie gaat er mee een pintje pakken? 

We bekennen, we gaan wel eens een natje en een droogje nuttigen in de ‘Chasse Royale’ in Berchem. Wel, de investeerders achter deze succesvolle brasserie openen binnenkort het allereerste café op de site van Nieuw Zuid: DEN TRIPEL! Deze gloednieuwe horeca hotspot is gelegen op de hoek van de Jos Smolderenstaat en de Jan Vanhoenackerstraat vlakbij het Panamarenkoplein.

DEN TRIPEL wordt een prachtig volkscafé 2.0: een gezellige kroeg in een authentiek en magnifiek kader waar iedereen welkom is om voor en na het werk of in hun vrije tijd een pintje te komen drinken met vrienden en/of collega’s. Als je binnenkomt, waan je je als het ware in de jaren ‘60/’70 van de vorige eeuw maar tegelijkertijd ontwaar je knappe, hedendaagse elementen zoals de koperen tankbierconstructie, de hippe lichtbak boven de toog, de Carrara-marmeren toog, zetels in donker cognac leer,… Kortom, een ‘state of the art’ café met een absoluut charmant en volks karakter waar een zweem van nostalgie hangt.

Naast een immens aanbod van bieren en andere dranken – waaronder het unieke kwalitatieve tankbier van Stella Artois – kan je er ook smullen van tal van heerlijke, koude ‘bites’ van De Laet & Van Haver.

De officiële opening vindt plaats op dinsdag 15 maart en voor alle leuke nieuwtjes kan je ‘DEN TRIPEL’ dagelijks volgen via Instagram of via de website.

You May Also Like

Sergio Herman blijft Antwerpen veroveren, nu met “Le Pristine”

Iemand een hongerke of een dorstje? De laatste maanden heeft het kernteam van Le ...

Deze heerlijke Glenmorangie-cocktails mogen vanavond niet ontbreken

Met dank aan Glenmorangie Highland Single Malt Scotch Whisky Twee jaar geleden maakten we ...