Wordt volkscafé ‘Den Trippel’ onze nieuwe hotspot?

Wie gaat er mee een pintje pakken? 

We bekennen, we gaan wel eens een natje en een droogje nuttigen in de ‘Chasse Royale’ in Berchem. Wel, de investeerders achter deze succesvolle brasserie openen binnenkort het allereerste café op de site van Nieuw Zuid: DEN TRIPEL! Deze gloednieuwe horeca hotspot is gelegen op de hoek van de Jos Smolderenstaat en de Jan Vanhoenackerstraat vlakbij het Panamarenkoplein.

DEN TRIPEL wordt een prachtig volkscafé 2.0: een gezellige kroeg in een authentiek en magnifiek kader waar iedereen welkom is om voor en na het werk of in hun vrije tijd een pintje te komen drinken met vrienden en/of collega’s. Als je binnenkomt, waan je je als het ware in de jaren ‘60/’70 van de vorige eeuw maar tegelijkertijd ontwaar je knappe, hedendaagse elementen zoals de koperen tankbierconstructie, de hippe lichtbak boven de toog, de Carrara-marmeren toog, zetels in donker cognac leer,… Kortom, een ‘state of the art’ café met een absoluut charmant en volks karakter waar een zweem van nostalgie hangt.

Naast een immens aanbod van bieren en andere dranken – waaronder het unieke kwalitatieve tankbier van Stella Artois – kan je er ook smullen van tal van heerlijke, koude ‘bites’ van De Laet & Van Haver.

De officiële opening vindt plaats op dinsdag 15 maart en voor alle leuke nieuwtjes kan je ‘DEN TRIPEL’ dagelijks volgen via Instagram of via de website.

You May Also Like

Spéciale Belge Taproom opent eigen microbrouwerij aan Pakt in Antwerpen

Een nieuwe hotspot in het Groen Kwartier Terwijl het bier naast je gebrouwen wordt, ...

De Amerikaanse kunstenares Judy Chicago is de designer van illycaffè’s nieuwe illy Art Collection

Wanneer mannelijke en vrouwelijke vaardigheden zich mixen tijdens het drinken van een espresso… Judy ...

Opnieuw leven in de brouwerij met summer BREW

Een nieuwe zomer-hotspot tussen de brouwketels van een ‘Bolleke De Koninck De bekende pop-up loods ...