Sony introduceert twee nieuwe premium muziekspelers

Nieuwe Signature Series Walkman NW-WM1ZM2 en NW-WM1AM2

Sony lanceert dit voorjaar twee nieuwe premium muziekspelers: de NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 zorgen met High-Resolution Audio voor een grensverleggend geluid en zijn uitermate geschikt voor de échte muziekliefhebbers.

De NW-WM1ZM2 is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en expertise in geluidskwaliteit. Door gebruik van de allerbeste materialen is de NW-WM1ZM2 ontworpen voor een subliem geluid. Deze nieuwe toevoeging zet een nieuwe standaard voor de bekroonde Signature Serie van Sony en biedt een verfijnde luisterervaring in een ultra-premium ontwerp.Prachtig geluid begint met unieke onderdelen
Dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten heeft Sony altijd het hoogste niveau van geluidsweergave kunnen bereiken. Dezijn ook gebaseerd op deze filosofie.

Pure materialen voor een puur geluid
De NW-WM1ZM2 heeft een chassis van 99,99% puur (4N), verguld, zuurstofvrij koper (OFC). Dit zorgt voor een sterkere digitale basis en een hoge rigiditeit waardoor elk instrument ervaren wordt als het bijwonen van een liveoptreden, met helder en ruimtevullend geluid.

De NW-WM1AM2 heeft een constructie van een aluminiumlegering die zorgt voor een zeer stevig chassis dat voorkomt dat je last krijgt van elektrische ruis en andere interferentie. Met als resultaat een stabiel en hoogwaardig geluid.

Geniet van authentieke geluidsweergave
Dankzij de nieuwe S-Master HX digitale-versterkertechnologie bieden de NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 een verbluffende en vertrouwde geluidsweergave. De volledig digitale versterker creëert bovendien een rijk en vol geluid, door het hoogwaardige, loodvrije soldeermateriaal. Beide muziekspelers zijn geïnspireerd op de baanbrekende DMP-Z1 en profiteren van een nog sterker voedingssysteem dan hun voorganger, zowel in het analoge als in het digitale blok.

De NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 zijn uitgerust met vernieuwde, verfijnde condensatoren. Bestaande uit verschillende FT CAP3 (hoogpolymeer) condensatoren en een grote solid hoogpolymeer condensator met een grote elektrische capaciteit en een lage weerstand. Dankzij een gefreesd blok van zuurstofvrij koper (OFC) over het digitale blok kunnen beide muziekspelers geluid weergeven dat als het ware opstijgt vanuit de stilte.

Perfecte integriteit van het signaal
Om een krachtige geluidskwaliteit te bereiken heeft Sony voor de NW-WM1ZM2 de keuze gemaakt voor een dikke KIMBER KABLE. Deze kabel loopt van de versterkerbasis naar de gebalanceerde hoofdtelefoonaansluiting, net als bij de populaire DMP-Z1. Dit zorgvuldig gekozen onderdeel ondersteunt de overdracht van hoogwaardige audiosignalen, om compleet op te kunnen gaan in de muziek.

De NW-WM1AM2 is uitgerust met een OFC-kabel met lage weerstand die zorgt voor lage vervorming en superieure kanaalscheiding.

Om het evolutionaire geluid van beide muziekspelers te creëren, zijn een dubbele klok en een verfijnd geluidsregister nauwkeurig gepositioneerd binnen elke Walkman. Voor de eerste keer heeft Sony een reflow soldeermetaal gebruikt dat goud bevat. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijk verbeterde geluidslokalisatie en een ruimtelijkere weergave.

Haal alles uit de muziek, ongeacht de bron
De NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 beschikken beide over een DSD Remastering Engine waarin PCM-audio (pulscodemodulatie) wordt opgeschaald tot een 11,2 MHz DSD (Direct Stream Digital), om van een nog hogere kwaliteit muziek te genieten.

Met de NW-WM1ZM2 en NW-WM1AM2 wordt muziek nog meer tot leven gebracht door gecomprimeerde muziekbestanden in real time op te schalen met DSEE Ultimate™. Dit doorontwikkelde algoritme biedt nu nog meer voordelen voor audio van cd-kwaliteit (16-bits 44,1/48 kHz) zonder verlies van kwaliteit. Het terugbrengen van de akoestische subtiliteit en het dynamisch bereik biedt de gebruiker een completere luisterervaring.

Ervaar elke noot zoals de artiest het heeft bedoeld
Beide modellen Walkman zijn ook compatibel met Balanced Connection en High-Resolution Audio, hiermee kunnen alle nummers ervaren worden zoals de artiest het bedoeld heeft.

Muziek onderweg
De NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 zijn Wi-Fi-compatibel en uitgerust met Android 11. Hiermee wordt toegang gegeven tot een uitgebreide collectie van muziekgenres en artiesten over de hele wereld. Luister naar diverse muziekstreaming- en downloaddiensten, of sluit het apparaat aan op een pc om nummers en afspeellijsten te downloaden uit eigen persoonlijke collecties. Hoogwaardige geluidskwaliteit is gegarandeerd.

Volledig nieuw geoptimaliseerd gebruikscomfort
Beide muziekspelers beschikken over een nieuw, groter (5,0”/12,7 cm), glad en responsief touchscreen dat is geëvolueerd naar HD (High Definition) voor een optimale gebruikservaring. Ook is het startscherm van de Walkman gemakkelijk te personaliseren op basis van specifieke behoeften en is daarmee echt eigen te maken.

Om overal te kunnen genieten van muziek, bieden beide premium modellen een autonomie tot 40 uur onafgebroken afspelen van FLAC-audio met 96 kHz hoge resolutie.

Zowel de NW-WM1ZM2 als de NW-WM1AM2 beschikken over een USB Type-C-poort voor snelle overdracht van muziekbestanden en moeiteloze connectiviteit met een scala aan apparaten. De NW-WM1ZM2 heeft 256 GB integraal geheugen en de NW-WM1AM2 heeft geheugen van 128 GB. Beide modellen hebben een microSD-kaart ingang om het geheugen nog verder uit te breiden.

Met duurzaamheid voor ogen
Sony’s producten zijn niet alleen stijlvol vormgegeven, er is ook aan het milieu gedacht. Het verpakkingsmateriaal van de NW-WM1ZM2 en NW-WM1AM2, bevat geen plastic en is ontworpen volgens de maatschappelijk verantwoorde ‘Made to be remade’-filosofie. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

Prijzen en beschikbaarheid
De NW-WM1ZM2 is vanaf april 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor € 3700.
De NW-WM1AM2 is vanaf april 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor € 1400.

 

You May Also Like

Onze vijf favorieten van Watches & Wonders Geneva

Dit was Genève Watches & Wonders is verreweg het grootste evenement in de horlogesector. ...

Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night… Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar ...

OnePlus lanceert gloednieuwe OnePlus 10T 5G en OxygenOS 13

New York, daar was het te doen Vandaag lanceert het wereldwijd actieve technologiemerk OnePlus ...