Dit waren de hoogtepunten van de Super Bowl LVI

Opnieuw een memorabel avondje

De LA Rams hebben in eigen huis, het SoFi-stadion in Los Angeles, de finale van het American football-seizoen, ook gekend als de ‘Super Bowl’ gewonnen. De heren uit Californië bogen pas in het slot een achterstand om tegen de Cincinnati Bengals, en stuurden die laatste met een 23-20 wandelen. Zo mochten de Vince Lombardi Trophy, genoemd naar de legendarische NFL-coach en vijfvoudig winnaar Vince Lombardi, in de lucht steken.

Of de trofee nog lang Vince Lombardi zal noemen? Wie zal het zeggen want Tom Brady, mijnheer Gisele Bündchen en de beste quarterback aller tijden, had vorig jaar met zeven zeges het absolute record te pakken.

Hieronder vind je alvast de link naar de samenvatting van afgelopen nacht.

 

Maar vaak belangrijker dan de Super Bowl zelf is de randanimatie van dit in Amerika op televisie meest bekeken event. Dure commercials, zo’n 7 miljoen dollar voor dertig seconden, zoals deze van JEEP vorig jaar, en uiteraard de wereldberoemde Halftime Show. Die werd opgeluisterd door niemand minder dan Snoop Dogg, die afgelopen week nog werd beschuldigd van aanranding, Dr Dre, Eminem, 50 Cent, Mary J. Blige en Kendrick Lamar. Of ook zij geknald hebben? Bekijk de link hieronder…

Cover: YouTube

You May Also Like

Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, hunkert naar liveoptredens (Interview)

Met de nieuwe plaat ‘Straks is ook goed’ onder de arm beloven de eerste ...

F1-held Fernando Alonso heeft een eigen Bang & Olufsen draagbare luidspreker

En jij kan hem kopen 5 podiums, dat is wat ouderdomsdeken en lepe Spaanse ...

Twee opportunisten kunnen cashen als Union kampioen wordt

Inzet 50 euro… Alsof ze geld teveel hadden. Wie in juli vorig jaar zou ...