Vlaamse Pareltjes LXXIII (73): Nele Eyskens

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag is het de beurt aan de ravissante Nele Eyskens. Deze knappe influencer is, volgens haar Instagram een published model, expert in crypto, verwijdert tussendoor jouw ongewenst haar met een laser terwijl jullie samen luisteren naar haar zelf samengestelde Spotify-lijstjes. Om maar te zeggen… een manusje van alles.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

Fotos:
Baluworld
Luc Grobben Photography 

You May Also Like

Een verleidelijke en halfnaakte Luna Stevens tegen jouw muur? Het kan!

Scoor nog snel haar nieuwste jaarkalender Voor de pretoogjes van menig man nu al ...

Deugnietje Lisa Moerman houdt wel van een dirty kantje

Maandagen…dagen dat het soms net iets moeilijker was om uit je nest te kruipen, het ...

Knapperd Justine Szpringer heeft onze gebeden aanhoord (Interview)

Een goede week geleden lieten we Justine Szpringer nog eens op jullie los. Ze postte ...