Vlaams Pareltjes Deel XII: Liz Swerts

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Lizz Swerts, een knapperd uit de Limburgse hoofdstad Hasselt en eentje die we wel eens tegen het lijf lopen in Versuz of Ipanema. Een uitgangs-hotspot waarvan ze trouwens ambassadeur is. Tijdens de zomer vind je haar op festivals zoals bijvoorbeeld het net gepasseerde XO. In de week kan je haar terugvinden voor de schoolbanken waar ze haar leerlingen de kneepjes van het hairstylen leert, als we haar Insta-bio mogen geloven.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

June Peers…het knapste wat Antwerpen te bieden heeft

En ver daarbuiten… Ok, wij hebben er ook niet voor gekozen maar wij zijn ...

We vliegen het weekend in met knapperd Lotte Feyen

Helemaal in het begin van ons project kwamen we de knappe Lotte Feyen tegen. ...

Corona krijgt knappe danseres Kelly niet klein

De evenementensector bloedt. Evenementen worden afgelast, mensen missen hun hobby, kunnen hun passie niet ...