Red Bull atleet racet zich tot op hoogste gebouw ter wereld (video)

Straf gastje, die Sam Sunderland…

Als je als atleet bij Red Bull binnen bent dan kunnen we je nu al vertellen dat je één ding zeker hebt… stalen ballen. Angst kennen ze niet in Fuschl am See, het hoofdkwartier van ’s werelds bekendste energiedrankje. Zo ook de Brit Sam Sunderland niet.

De winnaar van de Dakar Rally in 2017 tilde zijn voorbereiding voor de 14-daagse woestijnrace dit jaar met start en aankomst in het Saoedische Jeddah naar een hoger level. En dat laatste mag je zelfs letterlijk nemen want hij racete zich een weg tot aan de top van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai, om er een indrukwekkende fotoshoot te houden.

Zo reed Sunderland  langs een heleboel iconische bezienswaardigheden zoalsThe Dubai Mall en Emirates Golf Course. Bovendien komt hij met deze stunt ook op de exclusieve lijst terecht van mensen die de duizelingwekkende top van het 828 meter-hoge gebouw al bereikt hebben. Onder andere Tom Cruise en Will Smith deden het hem al voor.

Hieronder vind je de beelden…

Foto’s: Naim Chidiac/Red Bull Content Pool via LVTPR

You May Also Like

Peugeot laat met ‘Inception Concept’ in zijn toekomstkaarten zien

Het is druk in Las Vegas Net als Volkswagen met zijn ID.7 en BMW ...

MenStyle Roadtest: Abarth 595 Competizione (2019)

Een blijvend asfaltbijtertje vol karakter… Of we zin hadden na twee Abarth 595 Pista’s ...

Porsche viert 50 jaar ‘917’ met nieuwe hypercar

Abraham zien… 50 jaar…dan wordt er wel eens een pop met een baard in ...