Favourites+, de nieuwe foto-app om het jaar goed te beginnen

Behoud overzicht van je favoriete foto’s op je smartphone

Wie worstelt niet met het beheren van foto’s op zijn of haar gsm? We hebben gemiddeld 10.000 foto’s op onze smartphone staan – van de perfecte zonsondergang, die onvergetelijke avond met vrienden, of van de eerste schooldag – maar we doen er amper iets mee. Met de nieuwe app Favourites+ creëer je makkelijk een digitaal overzicht van alleen je favoriete foto’s.

Mensen zijn overdonderd door de enorme hoeveelheid foto’s op hun telefoon. We maken zelf duizenden foto’s per jaar, maar ontvangen er net zoveel terug. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn foto’s overal verspreid: in de cloud, op social media, onbereikbaar op andere devices, of afgedrukt in albums bij je ouders thuis.

Favourites+ is een foto-app die de manier waarop we foto’s digitaal verzamelen en opslaan zal veranderen, nu we leven in een tijd van content overload. Het helpt mensen om eindelijk een beheersbaar overzicht van hun favoriete foto’s te creëren zodat ze er weer van kunnen genieten.

“Uit een onderzoek onder mobiele gebruikers blijkt dat zij het sorteren van hun camerarol als een heuse opdracht zien”, zegt de Nederlandse mede-oprichter Jeffrey Dorrestijn. “Wij willen het aangenaam maken. Een uitdaging creëren waarmee je de meest waardevolle foto’s kan openen en afdrukken.”

Met Favourites+ wordt het verzamelen en sorteren van foto’s leuk. Ondersteund door handige reminders en de mogelijkheid om munten te verdienen, die besteed kunnen worden aan gratis fotoafdrukken, is de klus zo geklaard. Eindelijk weer één overzicht van de favoriete foto’s van je leven.

De app is gratis te downloaden in de App Store en wordt permanent verder ontwikkeld. Android staat gepland voor later dit jaar.

 

You May Also Like

Met de Chairman trim jij je ballen zoals elke vrouw ze graag heeft

Houthakkershemdje aan en kappen gelijk een baas!  Voor de meeste mannen is het scheren ...

Getest: 84% autobestuurders rijdt niet met juiste bandenspanning

Slechte bandenspanning zorgt voor hoger brandstofverbruik en dus hogere kosten Uit recent onderzoek door ...

BMW iX5 Waterstof proefvloot gelanceerd in Antwerpen

  De toekomst? In tijden waar op brandstofaangedreven auto’s steeds meer verstoten worden, wordt ...