MenStyle Real Estate: Gordons mansion (3.250.000 euro)

Hij is ondertussen verhuisd naar Dubai

We konden niet om Gordon heen in Vlaanderen de laatste weken. Zo was hij één van de juryleden uit de wedstrijd K2 zoekt K3. Wat hij daarvoor van Gert Verhulst heeft gekregen? Geen idee maar als je weet dat de man in Dubai een penthouse huurt voor 40.000 euro per maand, zal dit ook niet gratis zijn geweest. Toch heeft de Nederlandse zanger/presentator/ ondernemer sowieso al een aardig vermogen bij elkaar gehaspeld. Zo bezit hij een huis in Zuid-Afrika, een penthouse in Amsterdam en een dikke villa in het Nederlandse Blaricum. Dat laatste probeerde hij al een paar keer van de hand te doen… zonder succes. Misschien lukt het deze keer wel… al moet je er wel meer dan drie miljoen euro voor neertellen.

 

Maar wat krijg je voor zoveel sollen? Wél, een royale, moderne, lichte, luxe en stilistische vormgegeven, rietgedekte villa met een bewoonbare oppervlakte van 421 vierkante meter op een perceel van dik 2.000 vierkante meter en voorzien van optimale privacy en met vrije uitkijk over weilanden.

Verder beschikt deze mansion over alle luxe die je van een miljoenenvilla mag verwachten. Kijk maar mee. Oh ja, een bod uitbrengen doe je HIER.

 

Foto’s: Funda

You May Also Like

Dunhill DRIVEN, het parfum voor snelle jongens

En die goed willen ruiken… Ze schakelen een versnelling hoger bij dunhill en ze ...

Geen Zoute Grand Prix in 2020? Dan doen we een Durbuy GT Tour!

LADIES & GENTLEMEN, START YOUR ENGINES… ON A DIFFERENT DATE! Het Coronavirus hakt er ...

Een Nike Air Jordan 1 met rugzakje op de hiel?

Het kan! Een sneaker die al decennia lang hip is en blijft is de ...